آزاد حکمت روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این رقم سرمایه گذاری برای اجرای ۱۰۷ پروژه در نقاط شهری و روستایی و در حوزه های ارتباطات سیار، سوییچ و شبکه انتقال در شهرستان سنندج هزینه شده است.
وی اضافه کرد: این طرح ها شامل ۶۴ پروژه برای ایجاد مراکز جدید، حذف تجهیزات قدیمی و تعویض آن با سیستم ها و تجهیزات جدید، ۳۹ پروژه در حوزه شبکه انتقال با نصب CWDM و کافوهای نوری جدید به منظور توسعه و ارتقای زیرساخت های مخابراتی و چهار پروژه نیز در حوزه شبکه ارتباطات سیار با اجرای تکنولوژی های نسل سوم و چهارم تلفن همراه هستند.
مدیر مخابرات منطقه کردستان با اشاره به اینکه مشتریان ساکن در شهرستان سنندج از سطح مطلوب خدمات مخابراتی در حوزه های دیتا، سیار و تلفن ثابت بهره مند هستند، افزود: تمام تلاش این مجموعه برنامه ریزی و اجرای دقیق آنها با هدف توسعه و تقویت زیرساخت ها و خدمات قابل ارائه به مشتریان است.
حکمت با بیان اینکه محصولات مخابراتی بنا به ذات خدماتی بودن، به محض اتمام پروژه ها و راه اندازی سیستم های فنی به مشتریان ارائه می شوند، گفت: اغلب فعالیت های مخابرات بدون در نظر گرفتن زمان، تشریفات و مراسم افتتاحیه در بستر ارائه خدمات قرار می گیرند و در این زمینه هیچ تعللی نخواهیم کرد.
وی یادآور شد: محصولات مخابراتی به واسطه رشد سریع تکنولوژی و فناوری های مخابراتی، دستخوش تغییر و تحول (ارتقا و تنوع در نوع سرویس و کیفیت) می شوند که مخابرات منطقه کردستان نیز برای ارائه به موقع و همزمان با رشد آنها همواره برنامه ریزی های کارشناسی شده را تدوین کرده و به حوزه های مختلف ابلاغ داشته است.
در حال حاضر بیش از ۲ میلیون و ۳۰۰ هزار شماره تلفن همراه اعتباری و دائمی با ضریب نفوذ ۱۴۵ درصد در کردستان فعال است تعداد ۹۳۸ روستای استان نیز تحت پوشش خدمات تلفن همراه اول مخابرات است.
نظر شما