به گزارش روابطعمومی اداره کل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی مازندران، مهدی ایزدی روز دوشنبه با اشاره به فرصت تاریخی پایتخت گردشگری کشورهای عضو اکو در مازندران و شهر ساری اظهار کرد: نوروز ۱۴۰۱ جریان متفاوتی برای نمایش ظرفیتهای تاریخی، طبیعی و هنر هنرمندان صنایعدستی استان ایجاد میشود.
وی با اشاره به همراهی خوب شهرداریها در نوروز سالهای گذشته خاطرنشان کرد: امسال هم شهرداریها برنامههای خوب و متنوعی را در نظر دارند. قطعاً برنامهریزی برای شهرهای بزرگ و کوچک و حتی روستاهای مازندران که هر کدام میزبان جمعیت زیادی از گردشگران هستند نقش مهمی در کیفیت بالای سفر و نوروز ویژه امسال که با رویداد ساری۲۰۲۲ همزمان شده است دارد.
سرپرست اداره کل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی مازندران با اشاره به حجم بالای درخواستها برای برگزاری نمایشگاههای صنایعدستی در نوروز ۱۴۰۱ اظهار کرد: جلسات متعددی برگزار شده تا انتخاب مجریان نمایشگاه به نحوی شایسته تعیین شود که بهترین کیفیت و خدمات را به گردشگران و بهخصوص هنرمندان حاضر در نمایشگاه ارائه دهیم.
ایزدی گفت: با نگاه ویژه دبیرخانه رویداد و برگزاری جلسات تخصصی با اساتید حوزه موسیقی، برند میرنوروزی را در نمایشگاه بینالمللی گردشگری و صنایع وابسته تهران رونمایی کردیم و امیدواریم با همکاری دستگاههای مرتبط و هنرمندان استان در نوروز ۱۴۰۱ اجراهای خوبی را در سطح استان شاهد باشیم.
وی با اشاره به برگزاری افتتاحیه رسمی رویداد ساری۲۰۲۲ پایتخت گردشگری کشورهای عضو اکو در روزهای ۲۶ و ۲۷ اسفند با حضور سفرای این کشورها در ساری افزود: تلاش میکنیم که در نوروز ۱۴۰۱ برنامههای متنوعی را در موزههای دولتی و خصوصی استان اجرا کنیم تا ظرفیت مهم این کانونهای اجتماعی را بیش از پیش به نمایش بگذاریم.
سرپرست اداره کل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی مازندران گفت: امیدواریم با هماهنگی و مشارکت تمام دستگاههای اجرایی، بخش خصوصی و بهخصوص مردم سراسر استان شاهد سفرهای خوب نوروزی باشیم تا با حضور پرشور گردشگران بخشی از دغدغههای صاحبان کسبوکارهای گردشگری مرتفع شود و جان دوبارهای به این صنعت مهم در اقتصاد کشور و استان ببخشد.
پیشنهاد میزبانی مرکز مازندران به عنوان پایتخت گردشگری اکو با عنوان رویداد ساری۲۰۲۲ اوایل سال ۱۳۹۸ از سوی میراث فرهنگی و استانداری مازندران به میراث فرهنگی کشور داده شد و روز ۱۲ مهر ماه سال ۱۳۹۸ هم به تصویب هیئت وزیران گردشگری کشورهای عضو اکو در تاجیکستان رسید.
فعالیت اجرایی این رویداد از آذر ماه ۱۳۹۸ با استقرار دبیرخانه در محل اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی و سپس اقدامات تبلیغاتی همچون رونمایی از لوگو آغاز شد.
اهداف اصلی طرح پایتخت گردشگری کشورهای عضو اکو تشویق کشورهای عضو برای تهیه برنامههای ملی به منظور توسعه شهرهای گردشگری با هدف فقرزدایی و توسعه پایدار اقتصادی، افزایش توجه به طبیعتگردی، گردشگری مذهبی، سلامت و فرهنگی در میان کشورهای عضو، بالا بردن استانداردهای زندگی شهری، افزایش آگاهی عمومی مردم کشورهای عضو اکو از جاذبههای توریستی، منابع و امکانات موجود در این کشورها به منظور تشویق گردشگری ورودی و ایجاد رقابت مثبت بین کشورهای عضو به منظور رشد گردشگری است.
نظر شما