به گزارش ایرنا، آوات مکاری روز جمعه در بازدید از اقامتگاههای بومگردی روستاهای منطقه ژاوه رود سنندج، اظهار داشت: تنوع آب و هوایی، وجود جاذبههای طبیعی متنوع، مناظر بدیع و چشمنواز در کنار تولیدات صنایع دستی از جمله ویژگیهای منحصربفرد روستاهای کردستان است که در صورت بهرهوری میتواند شرایط را برای توسعه اقتصادی این مناطق فراهم کند.
وی افزود: با ایجاد خانههای روستایی، ضمن احیای فرهنگ، آداب و رسوم منطقه، معرفی توانمندیهای روستانشینان و همچنین جذب و ماندگاری بیشتر مسافران و گردشگران، زمینه اشتغال جوانان فراهم میشود.
رییس گروه تبلیغات و بازاریابی گردشگری کردستان ادامه داد: این استان با ۴۳ روستای هدف گردشگری، محل مناسبی برای روستاگردی و سرمایهگذاری در حوزه اقامتگاههای بومگردی است.
وی با بیان اینکه روستاهای منطقه ژاوهرود سنندج یکی از مناطق مستعد ایجاد بومگردی در کردستان است، افزود: هماکنون ۱۷ اقامتگاه بومگردی در منطقه ژاوهرود فعال است.
مکاری گفت: در بازدید از اقامتگاههای بومگردی ژاوهرود، وضعیت خانههای روستایی این منطقه براساس ضوابط و چک لیستهای موجود و همچنین وظایف محوله آنها در خصوص حفاظت از محیطزیست و ارائه خدمت به مسافران و گردشگران در چارچوب رعایت کامل پروتکل های بهداشتی ابلاغی ستاد ملی کرونا، بررسی شد.
وی یادآور شد: متقاضیان برای ایجاد واحدهای بومگردی میتوانند به ادارات میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی شهرستانها مراجعه کنند.
استان کردستان در مجموع دارای ۳۲ اقامتگاه بومگردی در روستاهای خود است که آماده اسکان مسافران است.
نظر شما