مدیر منابع طبیعی و آبخیزداری لارستان فارس گفت: توزیع این نهال ها بیشتر از نوع گونه های آکاسیا، اکالیپتوس، نخل زینتی ، کهور، ناترک، کُنار و درخت ابریشم لاری بوده است.
مسعود لادنی تصریح کرد: برخی از این گونه ها همچون درخت کهور مختص شرایط آب و هوایی خاص است و بیشتر در صحراها و دشت ها و یا در کنار جویبارها رشد می کنند.
گونه درخت کهور ، درختی است کهن سال که ارتفاعش گاه تا حدود ۱۰ و ۲۰ متر نیز می رسد و در برخی مناطق صحرایی، حتی بیش از هزار سال عمرمی کند.
لادنی یادآور شد: این نهال ها همراه با بسته های آموزشی به علاقمندان و دوستداران محیط زیست و منابع طبیعی توزیع شده اند.
رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری لارستان همچنین با اشاره به ظرفیت تولید سالانه ۴۰۰ هزار اصله نهال گلدانی در نهالستان لارستان، گفت: توزیع نهال در شهرستان تنها به هفته منابع طبیعی محدود نمی شود و در طول سال علاوه بر توزیع به دوستداران محیط زیست آموزش های لازم نیز برای کشت انواع درختان ارایه می شود.
وی افزود: راه اندازی این نهالستان و تولید این تعداد نهال توانسته تا حدود زیادی نهال مورد نیاز طرحهای جنگل کاری از سوی مردم و دوستداران طبیعت، دهیاریها و شوراهای اسلامی در بخش ها و روستاهای تابعه شهرستان لارستان را تامین کند.
لادنی تصریح کرد: اولویت اداره منابع طبیعی و آبخیزداری لارستان تولید نهالهای جنگلی و بیابانی مقاوم و سازگار با شرایط اقلیمی منطقه و با نیاز آبی کم است.
وی ادامه داد:مساحت عرصههای ملی و طبیعی لارستان افزون بر یک میلیون و ۲۵۰ هزار هکتار است که به لحاظ وسعت اراضی بیابانی این شهرستان در بین شهرستانهای استان فارس دارای بیشترین میزان بیابانی است.
شهرستان لارستان هشت شهر و ۱۷۹ روستا دارای سکنه دارد که مرکز آن شهر لار در فاصله ۳۸۰ کیلومتری شیراز است.
نظر شما