علی غفوری مقدم روز سهشنبه در حاشیه کارگروه تنظیم بازار و نشست کمیته اقدام مشترک استان با اشاره به مصوبات این جلسات افزود: واکاوی دلایل افزایش قیمت دام زنده و گوشت قرمز از موضوعات مطرح شده در این نشست ها بود که مقرر شد سازمان جهاد کشاورزی استان با کمک شرکت پشتیبانی امور دام از محل ذخایر گوشت قرمز منجمد گوسفند و گوساله، کالاهای مورد نیاز را به شبکه تزریق کنند.
معاون بازرگانی و توسعه تجارت سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی با اشاره به افزایش قیمت کالاهایی مانند انواع برنج و گوشت در استان اظهار داشت: در نشست امروز کارگروه تنظیم بازار استان تدابیری برای کنترل قیمت اقلام مزبور اتخاذ شد.
وی با اشاره به تخصیص سهمیه چهار هزار و ۴۰۰ تنی برنج هندی و برنج تایلندی طرح تنظیم بازار به خراسان رضوی اظهار داشت: در این نشست برنامهریزی برای توزیع این میزان برنج در شبکه مربوط به توزیع این نوع کالاها در استان و تشدید اقدامات نظارتی در خصوص برنج و حبوبات مورد تاکید قرار گرفت.
معاون بازرگانی و توسعه تجارت سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی با اشاره به گزارش نارضایتی مردم در خصوص خرید برنج طرح تنظیم بازار از طریق پلتفرم "بازرگام" گفت: در این نشست کارگروه تنظیم بازار مقرر شد، نارضایتی مردم در خصوص خرید برنج و همچنین کیفیت برنج توزیع شده، به صورت جدی از سوی دستگاه های نظارتی بویژه تعزیرات پیگیری و گزارش آن ارایه شود.
غفوری مقدم ادامه داد: سازمان تعاون روستایی نسبت به ذخیرهسازی میوه شب عید خراسان رضوی اقدام کرده است که طبق تاکید اعضای کارگروه تنظیم بازار استان باید هر چه سریعتر زمانبندی توزیع و قیمت سیب و پرتقال طرح تنظیم بازار مشخص شود.
وی بیان کرد: در راستای تامین کالاهای اساسی مورد نیاز مردم در ایام نوروز، هفت مرکز عرضه مستقیم کالا در مشهد فعالیت خود را شروع کرده اند که ممکن است با کمک شهرداری و نهادهای دیگر این تعداد به ۱۰ مرکز هم افزایش یابد.
غفوری مقدم اضافه کرد: اعضای کارگروه تنظیم بازار تاکید کردند که در این نمایشگاهها کالاهای تنظیم بازار بویژه برنج، گوشت مرغ، روغن و گوشت قرمز توزیع شود و کالاهای دیگر با قیمتهای مناسب و کمتر از بازار عرضه گردد.
معاون بازرگانی و توسعه تجارت سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی گفت: با توجه به گزارشهای رسیده در خصوص کمبود شکر در شبکه و افزایش قیمت آن نسبت به بررسی آن از سوی مسوولان دستگاه های اجرایی تاکید شد.
وی بیان کرد: در این راستا سهمیه اختصاصی شکر به استان، ۱۲ هزار تن شامل هشت هزار تن برای صنعت و چهار هزار تن برای صنف است که افزون بر آن سه هزار تن نیز سهمیه بخش خانوار استان است که باید همه آنها در شبکه توزیع شود.
غفوری مقدم تصریح کرد: با توجه به اینکه میزان نیاز بخش صنعت و صنف استان بیشتر از سهمیه در نظر گرفته شده برای خراسان رضوی است، مقرر شد سازمان جهاد کشاورزی با همراهی سازمان صمت یک کار کارشناسی مبنی بر تعیین میزان شکر بخشهای صنعت و صنف استان انجام دهد.
وی گفتن: براین اساس برای تامین شکر مورد نیاز بخشهای صنف و صنعت استان مقرر شد با توجه به موجودی خوبی که در انبارهای شرکت غله خراسان رضوی از این کالا وجود دارد، این موضوع از طریق تهران پیگیری و شکر مورد نیاز برای ایام پیش رو تامین شود.
کارگروه تنظمیم بازار و نشست کمیته اقدام مشترک روز سهشنبه به طور همزمان به ریاست "مرتضی اشرفی" معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی برگزار شد.
نظر شما