آخوند عبدالحی میرزاعلی روز سه شنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: کتابخانهها با ارائه خدمات و برنامههای آگاهیبخش، آموزنده و غنیکردن اوقات فراغت به اقشار مختلف جامعه در همه گروه های سنی نقش زیادی در کاهش آسیبهای اجتماعی دارند.
وی بیان کرد: محرومیتهای اجتماعی ریشه در نابرابری و تبعیض و ناتوانی دارد و ابعاد وسیعی را شامل میشود که موضوعاتی چون تنگدستی اقتصادی، فقر اطلاعاتی و فرهنگی، نابرابری در منزلت اجتماعی، فقدان شغل و نداشتن سلامت و بهداشت جسم و روان از مظاهر آن است.
مدیرکل کتابخانههای عمومی گلستان افزود: با مشارکت و همراهی کودکان مناطق کم برخوردار در برنامه های فرهنگی و اجرای طرح های خلاقانه و مبتنی بر کتاب می توان به توانمند سازی آنان کمک کرد.
میرزاعلی گفت: کتابخانههای عمومی با رویکرد آگاهی بخشی برای مخاطبان و توجه به مباحثی همچون مهارت های اجتماعی، مهارت های تحکیم و تعالی خانواده و اجرای برنامه های آموزشی نقش موثری در این محرومیت زدایی دارند.
مدیرکل کتابخانههای عمومی گلستان با اشاره به جایگاه کتاب و کتابخوانی در جهاد تبیین افزود: با بهره مندی از فرمایشات رهبر معظم انقلاب با هدف تبیین اهداف و آرمانهای انقلاب اسلامی و با توجه به وضعیت موجود استخراج مطالب ارزشمند از کتاب های موجود در کتابخانه و منتشر کردن آنها در فضاهای مجازی در اختیار کتابخانه ها میتوان به این حرکت جهادگونه کمک کرد .
میرزاعلی همچنین با اشاره به نقش کتابخانه ها در گام دوم انقلاب اظهار داشت: کتاب یکی از ارکان توسعه و مبانی تمدنسازی است چرا که جوامع بدون تمدن سازی و توسعه نمی توانند به حیات خود ادامه دهند.
وی با اشاره به عضویت ۲۹ هزار و ۳۵۱ گلستانی در کتابخانه های گلستان بیان کرد: بیشترین اعضای کتابخانه در استان مربوط به گرگان با بیش از پنج هزار عضو، گنبد با بیش از چهارهزار عضو و آق قلا با بیش از سه هزار و ۵۰۰ عضو است.
گلستان ۷۳ باب کتابخانه عمومی شامل ۳۲ کتابخانه شهری، ۲۹ کتابخانه روستایی بوده و ۱۲ کتابخانه مشارکتی فعال دارد.
نظر شما