مصطفی محب زاده روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: این طرح در راستای ارائه خدمات اجتماعی هماهنگ و منسجم و ساماندهی ، جهت دهی مساعدت های بقاع متبرکه و موقوفات اجرا می شود.
وی خاطر نشان کرد: این طرح در دوازدهم اسفند امسال در آستان مقدس امامزادگان آغاز و در طول سال آینده هم در روز دوازدهم هر ماه معطر به نام و یاد امام دوازدهم(عج) اجرا می شود.
محب زاده یادآور شد: تمام هزینه های اجرای این طرح از محل عواید موقوفات و کمکهای خیرین شهرستان می باشد و خیرین و نیکوکاران خیراندیش می توانند کمکهای نقدی و غیر نقدی خود را تحت عنوان مهدی یاوران به بقاع متبرکه تحویل نمایند تا در قالب این طرح و به نام حضرت مهدی ارواحنا له الفدا به دست نیازمندان برسد.
وی از جمله فعالیتهای این طرح را نذر وقت و حرفه در روز دوازدهم (به عنوان نمونه کسی که صاحب حرفه ای می باشد بخشی از حرفه خود را در روز دوازدهم وقف امام زمان (عج) نماید و به صورت رایگان به محرومین خدمتی ارائه نماید)، نذر قربانی ، ذبح عقیقه و توزیع آن ،پخت و توزیع نان صلواتی و توزیع غذای گرم بین خانواده ها و جمعآوری وسایل مازاد بر مصرف خانواده و اهدا به خانواده های کم برخوردار عنوان کرد.
با توجه به فرا رسیدن ماه معظم شعبان و تقارن این ایام با روزهای پایانی سال، همزمان با سراسر کشور اوقاف و امور خیریه نسبت به راهاندازی پویشی به نام ؛قرار دوازدهم؛ به نام و یاد امام دوازدهم کمک دستگیری از افراد کم برخوردار با ارائه خدمات اجتماعی از قبیل کمکهای معیشتی، آزادی زندانیان، تهیه جهیزیه، پیگیری درمان افراد معتاد، ایجاد پایگاههای سلامت و کمک به دارو و درمان افراد کم برخوردار، تهیه لوازم ضروری زندگی، عقد قرارداد با نانوایی ها در مناطق محروم جهت پخت رایگان و توزیع بین افراد کم برخوردار، تهیه پوشاک و لوازم ضروری زندگی و وسایل کمک آموزشی اجرا میشود.
وی افزود :
تمام هزینههای اجرای این طرح از محل عواید موقوفات و کمک های خیرین و نیکوکاران خیراندیش می توانند کمک های نقدی و غیر نقدی خود را تحت عنوان (مهدی یاوران) به امامزاده شاه مرعش ، آستانه های مقدس حضرت ابوالفضل (ع) محلات احمد آباد، شاهمرادی که مجری این نهایی می باشند تحویل دهند تا در قالب این طرح به نام حضرت مهدی به نیازمندان توزیع شود.
شهرستان میناب با جمعیت ۳۰۰ هزار نفری ، بیش از یک هزار و۳۴۱ موقوفه و ۴ بقاع متبرکه وجود دارد.
نظر شما