کیوان احمدی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: البته ظرفیت برخی هتلها که پس از کرونا فعال شدهاند ۳۰ درصد و بوم گردی ها حداقل ۸۰ درصد پر شده است.
وی ادامه داد: ظرفیت واحدهای اقامتی در شرق هرمزگان پایین بوده و به همین دلیل ظرفیت آنها از هم اکنون بیش از ۱۰۰ درصد رزرو شده یا تکمیل شده است و میناب تنها ۲ هتل با ظرفیت های ۱۱۰ و ۸۵ تخت دارد که با واحدهای اقامتی بوم گردی و خانه مسافری ظرفیت اسکان ۳۵۰ تا ۴۰۰ نفر را خواهد داشت.
وی اضافه کرد: تنها ۲ هتل در شهر سیریک وجود دارد و جاسک به جز هتل نیروی دریایی ارتش واحد اقامتی ندارد، ظرفیت هتل رودان هم چندان بالا نیست و با این شرایط باید در ورودی های هرمزگان کنترل و هدایت خوب مسافران انجام شود.
مدیرعامل جامعه واحدهای اقامتی حرفهای هتلداران هرمزگان اشاره کرد: ظرفیت واحدهای اقامتی بندرعباس هم به نسبت پایین بوده و اینجا ۳۶ واحد اقامتی شامل مهمانپذیر، هتل و هتل آپارتمان با ظرفیت یک هزار و ۷۰۰ اتاق و ظرفیت اسکان سه هزار و ۸۵۰ نفر تا حداکثر چهار هزار و ۵۰۰ نفر را دارد.
احمدی افزود: اسکان چهار هزار و ۵۰۰ نفر در صورتی است که از همه امکان اتاق ها استفاده شود و حتی در اتاق های سه تخته یک نفر دیگر هم استراحت کند.
وی ادامه داد: شهرستان حاجی آباد تنها ۲ خانه مسافر دارد و یک هتل داشت که تعطیل و رها شده است، شرایط در غرب هرمزگان به نسبت بهتر است.
شرایط دریافت مجوز هتل دشوار است
مدیرعامل جامعه واحدهای اقامتی حرفهای هتلداران هرمزگان اظهارداشت: درخواست افزایش هتل ها در این استان را داریم اما شرایط گرفتن مجوز و پروانه احداث و فعالیت هتلها بسیار سخت و دشوار است و در شرایطی که هرمزگان با تعداد فراوان گردشگر روبهرو میشود نگرانی دیگری هم وجود دارد.
احمدی یاد آور شد: خانههای مبله غیر مجاز که مسافران و گردشگران را در خود جای میدهند مایه نگرانی شدیدی هستند و در آنها امنیت روانی و اخلاقی به شدت زیر سؤال است و گاهی اتفاقهای ناخوشایندی رخ میدهد.
وی افزود: این خانه ها بایستی شناسایی و ساماندهی شوند تا از بروز اتفاقهای ناخوشایند و گاهی تهدید کننده جلوگیری شود که در این راستا فعالیتهایی آغاز شده است.
وی بیان کرد: ساماندهی ۸۰ خانه مبله در جزیره هرمز با دستور و حمایت دادستان آغاز شده که ۴۰ خانه درحال گرفتن مجوز بوده و ۴۰ خانه دیگر هم به تدریج درحال پیوستن به این فرآیند هستند و امید میرود در هفته جدید بازدیدها را انجام داده و بتوان مجوزها را سریعتر صادر کرد.
ذخیره بدون عودت در صورت لغو سفر
مدیرعامل جامعه واحدهای اقامتی حرفهای هتلداران هرمزگان با یادآوری اینکه در سال ۹۸ حضور بسیار مسافران و گردشگران را در هرمزگان شاهد بودیم، اظهار داشت: برخی هتلها به خاطر شرایط کرونایی ناچار شدند تعطیل کنند و تعدادی هم هتل جدید باز شده است و پیش بینی ها و برآوردها از احتمال حضور گسترده مسافران و گردشگران نوروزی به این استان حکایت دارد.
احمدی ادامه داد: شرایط رزرو هتل ها را در ۲ سال گذشته اداره بهداشت اعلام میکرد و به همین دلیل بسیاری از هتل ها با رزرو موافق نیستند و آنهایی که رزرو دارند به مهمانان اعلام کرده اند در صورت لغو سفرها، مبلغی بازگشت داده میشود.
وی اضافه کرد: با توجه به اینکه اغلب مردم ۲ دوز واکسن را زده اند و در ۲ سال گذشته شرایط کرونایی حاکم بوده و بسیاری از واحدها هم در نتیجه آن تعطیل شده و آسیب دیدهاند احتمال لغو سفرهای نوروزی از سوی مسوولان بسیار پایین است.
وی ادامه داد: از سوی دیگر احتمال اینکه گردشگران و مسافران نوروزی به صورت حضوری و بدون رزور مراجعه کرده و بتوانند برای خود اتاق تهیه کنند هم پایین است.
احمدی تاکید کرد: با این شرایط هم میگویم چنانچه در ورودی های استان به خوبی مسافران و گردشگران را هدایت و راهنمایی نکنیم با مشکل روبهرو خواهیم شد.
مدیرعامل جامعه واحدهای اقامتی حرفهای هتلداران هرمزگان اضافه کرد: تلاش خود را میکنیم که با توجه به ظرفیت های موجود بتوان به خوبی خدمت دهی کرد تا گردشگران مسافران نوروزی با خاطره ای خوش این استان را ترک کنند.
نظر شما