دکتر «سیروس سلمان نژاد» روز یکشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: طرح تشدید کنترل و نظارتهای بهداشتی ویژه ایام نوروز و ماه مبارک رمضان از چهاردهم اسفندماه در استان مرکزی آغاز و تا پایان ماه مبارک رمضان ادامه می یابد.
وی ادامه داد: بازرسی از ۲ هزار و ۲۵۰ واحد فرآوری، نگهداری، تولید و عرضه فرآورده خام دامی در دستور کار اداره کل دامپزشکی استان مرکزی قرار دارد و از ابتدای طرح تاکنون بازرسی از یک هزار و ۴۱۰ مرکز انجام شدهاست.
رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان مرکزی خاطرنشان کرد: هشت مورد تخلف در این بازرسیها مشاهده شد که سه مورد به دادگاه و پنج واحد به تعزیرات حکومتی این استان معرفی و مقداری فرآورده خام دامی غیر مجاز نیز کشف و ضبط شدهاست.
سلمان نژاد گفت: ۵۵ گروه متشکل از ۸۸ نفر از بازرسان اداره کل دامپزشکی استان مرکزی در طرح تشدید کنترل و نظارتهای بهداشتی ویژه ایام نوروز و ماه مبارک رمضان وظیفه نظارت و بازرسی از واحدهای عرضه، تولید و نگهداری فرآوردههای خام دامی در استان مرکزی را برعهده دارند.
استان مرکزی با ۱۲ شهرستان، و یک هزار و ۵۳۹ روستا، دارای ۸۰۰ واحد مرغداری صنعتی، ۴۹۱ واحد گاوداری صنعتی و ۱۹۱ واحد کارگاه پرورش آبزیان است.
نظر شما