سید شجاع زیلابی روز شنبه در نشست ستاد اجرایی ساماندهی و ارتقای خدمات سفر شهرستان کیار تاکید کرد: توسعه زیرساختهای گردشگری این شهرستان بهخصوص در بخش مرمت قلعهها و بناهای تاریخی، بومگردیها، مجتمعها و اردگاههای گردشگری با بهرهمندی از توان بخش خصوصی و سرمایهگذاران مورد توجه کمیته برنامهریزی و توسعه قرار میگیرد.
وی با اشاره به ظرفیت شهر دستناء شهرستان کیار در حوزه پرورش اسب افزود: راهاندازی پیست اسبسواری ویژه بانوان در دستور کار قرار دارد تا علاوه بر توجه به بانوان بتوان در توسعه گردشگری ورزشی این منطقه اقدام کرد.
زیلابی تصریح کرد: ایجاد کمربند سبز و پیادهراه طبیعی از دریاچه شلمزار مرکز شهرستان کیار تا تنگ درکشورکش شهرستان فارسان در مسیر ارتباطی به شهرستان اردل و استان خوزستان نقش مستقیم در توسعه گردشگری ورزشی دارد.
وی با اشاره به ظرفیتها و جاذبههای گردشگری، میراثفرهنگی و صنایعدستی شهرستان کیار یادآور شد: بهرهگیری از پتانسیل حاشیه دریاچه شلمزار و توسعه ساحلسازی آن از مهمترین اولویتهای بخش گردشگری این شهرستان بهشمار میرود.
فرماندار کیار اظهار داشت: در کمیته برنامهریزی و توسعه این شهرستان سه میلیارد ریال اعتبار بهمنظور محوطهسازی قلعه صمصامالسلطنه شلمزار جابه جا و اختصاص داده میشود.
وی گفت: مرمت حمام تاریخی شهر گهرو در شهرستان کیار و واگذاری آن به ورزشکاران باستانیکار این شهر در دستور کار میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی قرار گیرد.
زیلابی به زیرساختهای موجود در شهرستان کیار برای توسعه گردشگری سلامت اشاره و تاکید کرد: آمادگی لازم برای واگذاری زمین ملی به سرمایهگذاران به منظور ویلاسازی و توسعه زیرساختهای گردشگری سلامت در این شهرستان وجود دارد.
سرپرست ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی چهارمحال و بختیاری نیز گفت: روند تامین امکانات و زیرساختهای اولیه گردشگری در نقاط مختلف استان و شهرستان کیار تسریع میشود.
علیرضا جیلان تاکید کرد: در همین راستا شهرداریها و دهیاریهای چهارمحال و بختیاری و شهرستان کیار خواستههای خود در بخشهای مرتبط با میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان را تدوین و اعلام کنند تا راهکارهای تامین منابع آن شناسایی و مشخص شود.
وی افزود: تهیه برنامههای علمی و عملیاتی برای تقویت حوزههای مرتبط با میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی در شهرستان کیار سرعت مییابد.
جیلان به وجود بیش از ۶۰۰ حمام تاریخی در نقاط مختلف چهارمحال و بختیاری اشاره و تصریح کرد: مرمت و بهرهبرداری از این حمامها با رعایت ضوابط قانونی و نظارت ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان به سرمایهگذاران بخش خصوصی سپرده میشود.
وی یادآور شد: در این راستا شهرداریها و دهیاریهای چهارمحال و بختیاری و شهرستان کیار حمامهای تاریخی موجود در محل خود را شناسایی و براورد اعتبار لازم برای مرمت و بهرهبرداری از آن را اعلام کنند.
سرپرست ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی چهارمحال و بختیاری اظهار داشت: توسعه و تقویت طرحهای بومگردی، اردوگاهها و مجتمعهای گردشگری در دستور کار این ادارهکل قرار دارد.
وی گفت: در این راستا لکههای گردشگری مرتبط با نقاط مختلف چهارمحال و بختیاری در ستاد گردشگری استان پیشبینی و مشخص شده است که مشخصات آن برای جذب سرمایهگذاران به شهرستانها اعلام میشود.
جیلان تاکید کرد: ساماندهی سرویسهای بهداشتی در چهارمحال و بختیاری و واگذاری بهرهبرداری آن به شهرداریها و دهیاریهای استان با سرعت تعیین تکلیف میشود.
وی افزود: هماهنگیهای بیندستگاهی و بینبخشی در تسریع امور مرتبط با رونق گردشگری در حوزههای مختلف نقشآفرینی میکند.
جیلان مرمت قلعه تاریخی صمصامالسلطنه شلمزار را نیازمند حداقل ۵۰ میلیارد ریال اعتبار اعلام و تصریح کرد: اولویت واگذاری بناهای تاریخی به بخش خصوصی، با سرمایهگذاران بومی و محلی واجد شرایط است.
به گزارش ایرنا، ستاد اجرایی ساماندهی و ارتقای خدمات سفر از ۲۵ اسفندماه جاری تا ۱۵ فروردینماه سال آینده فعال است.
شلمزار مرکز شهرستان کیار در ۳۵ کیلومتری مرکز چهارمحال و بختیاری واقع شده است.
نظر شما