استاندار کهگیلویه و بویراحمد: روند احداث بیمارستان چرام هر چه سریعتر آغاز شود

یاسوج -ایرنا - استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: برای بیمارستان چرام این استان ۲۰ میلیارد تومان اعتبار در نظر گرفته شده که باید روند احداث بیمارستان هر چه سریعتر آغاز شود.

به گزارش ایرنا ، سید علی احمدزاده شامگاه سه شنبه در جمع‌بندی سفر به شهرستان چرام در جمع خبرنگاران ابراز داشت: در این بازدید منطقه سیل‌زده طسوج بررسی شد که خسارت زیادی به باغات و کانال‌های آب وارد شده که برای جبران بخشی از خسارت مردم و بازسازی کانال‌های کشاورزی برنامه‌ریزی شد.

احمدزاده با بیان اینکه ۱۰ کیلومتر از جاده این منطقه کار شده  تصریح کرد: قرار شد معاون عمرانی پیگیری کند تا پیمانکار به سایر تعهداتش عمل و ایرادات جاده را برطرف کنند.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: ۱۲ کیلومتر از این جاده نیازمند زیرسازی و آسفالت است که در اعتبارات دوم سفر ریاست جمهور ۱۰ میلیارد تومان اختصاص دادیم‌ و ۱۳ میلیون برای طسوج به چرام در نظر گرفتیم.

وی از اختصاص ۵۵ میلیارد تومان برای حذف نقاط حادثه‌خیز و پیچ‌های خطرناک  سرفاریاب_ باغچه‌سادات خبر داد و گفت: ۱۵ میلیارد تومان برای تنگ پیرزال ‌در نظر گرفته شده تا ایمنی لازم ایجاد شود.

احمدزاده با بیان اینکه در مسجد مستقیما با مردم به گفت‌ و گو پرداختیم، افزود: مردم در خصوص ورودی سرفاریاب خواسته‌هایی داشتند که طبق توافق میان شهرداری سرفاریاب و معاون عمرانی هفت میلیارد تومان برای ورودی سرفاریاب و بلوار شهر اختصاص داده شد.

وی با بیان اینکه در ادامه سفر به چرام شبکه گاز رسانی به ۶ روستا و ۱۳ پاره روستا به بهره‌برداری رسید، گفت:  از تنگ پیرزال وارد توگبری چرام شدیم منطقه‌ای کاملا محروم دارای شبکه ناقص آب که با وجود لوله‌کشی، آب به دست مردم نرسیده، ترانس برق هم به سرقت رفته که مقرر شد تا آخر فروردین آب و فاضلاب و برق منطقه‌ای این مشکل را حل کنند که تا خرداد شبکه آب روستا خانه به خانه برقرار شود.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: منطقه فاقد شبکه موبایل است که تا خرداد  شبکه مخابراتی کامل و مشکلات موبایل و اینترنت رفع می شود.

احمد زاده تصریح کرد: جاده روستایی منطقه نیمه کاره رها شده بود  و اعتبار تخصیص دادیم که تا شهریور و اوایل مهرماه جاده آسفالت و پل احداث شود.

وی با اشاره به اینکه مسکن روستایی منطقه از شرایط مناسبی برخوردار نبوده و در برابر زلزله مقاوم نیست، تاکید کرد: از کمیته امداد، بهزیستی و بنیاد مسکن می‌خواهم پای کار بیایند که بهزیستی برای خانواده دو معلولی ۱۵۰، تک معلولی ۱۰۰ و خانوارهای تحت پوشش ۵۰ میلیون تومان بلاعوض درنظر گرفته شد، ضمن اینکه کمیته امداد برای مددجویان ۱۰۰ میلیون تومان بلاعوض و ۱۰۰ میلیون وام در نظر گرفته که مردم منازل مقاومی بسازند.

احمدزاده با اشاره به اینکه برنامه‌ریزی می‌کنیم مشکل ۱۲۰ خانوار این روستا در زمینه آب، برق، مسکن و راه روستایی رفع و از محرومیت خارج شود، گفت: گازرسانی به این مناطق انجام می‌شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha