عبدالحسین قاضوی روز پنجشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: نوروزگاه اول، چهارم فروردین ماه در دوراهی دشت و آیین نوروزگاه دوم در نهم فروردین ماه در قلعه جلال الدین شهرستان برگزار خواهد شد.
وی افزود: جشن ملی نوروزگاه با هدف حفظ و معرفی آداب و رسوم عید نوروز و احیای فرهنگ بومی برگزار می شود.
وی خاطرنشان کرد: طبق آمار جمع آوری شده تاکنون ۲ هزار نفر مسافر نوروزی در چادرهای مسافرتی و ۴۰۰ نفر در اقامتگاه های دارای مجوز و ۱۰۰ نفر در مدارس ستاد اسکان و حدود ۵۰۰ نفر در اقامتگاه های شهرستان سکونت داشتند.
قاضوی گفت: دو پایگاه هلال احمر دائمی و ثابت در رباط قره بیل و دشت در حال خدمات رسانی است اما به دلیل افزایش تردد های نوروزی از محور گرمه به میامی یک پایگاه هلال احمر موقت در این مسیر و تجهیز آن به ست امداد و نجات فعالیت خواهد کرد و آماده خدمات رسانی به مهمانان نوروزی است.
وی درباره سایر اقدامات برای خدمات رسانی به مسافران و گردشگران نوروزی گفت: چهار مدرسه در این شهرستان آماده اسکان میهمانان نوروزی است که این مدارس در روستای دشت، روستای رباط قره بیل و شهر گرمه آماده خدمات دهی به مهمانان نوروزی ۱۴۰۱ شد.
قاضوی گفت: از جمله آثار باستانی شهرستان میتوان به کاروانسرای دیدنی روستای رباط قره بیل، موزه و قلعه جلال الدین، مسجد نظرگاه علی، باغ مزار شهر گرمه، مسجد جامع شهر ایور و مسجد جامع شهر درق اشاره کرد.
سرپرست فرمانداری گرمه اظهار داشت: صدها هزار نفر برای سفر به بارگاه ملکوتی علی بن موسی الرضا(ع) و سفرهای شمال و مرکز کشور از شهرستان گرمه عبور میکنند.
وجود چندین کاروانسرا و رباط در گرمه همچون رباط عشق، رباط قره بیل و رباط دینارزاری و نیز حوض انبار و آب انبارهای ساخته شده در مسیر راه های اصلی و فرعی، نمودی از شکوفایی منطقه در سده های میانی اسلامی را به رخ می کشد.
این دیار، در آستانه نوروز با جاذبه های بسیار آماده پذیرایی از مسافران و گردشگران است.
نظر شما