شهرام احمدی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: از ابتدای اجرای طرح نظارت بر مراکز عرضه مواد غذایی شهرستان تاکنون ۲۵۰ مورد بازدید از مراکز غذایی حساس از جمله رستوران، چلوکبابی، شیرینی فروشی ها، سفره خانه های سنتی و چایخانه ها، فروشگاههای کوچک و بزرگ انجام شده است.
وی افزود: همچنین در این بازدید به بیش از ۱۵ شکایت مردمی که توسط سامانه ۱۹۰ ثبت شده بود، رسیدگی شد.
مدیر شبکه بهداشت و درمان میاندوآب ادامه داد: از آنجایی که تهیه و عرضه مواد غذایی غیربهداشتی تهدید علیه سلامتی مصرف کنندگان به ویژه کودکان و سالمندان است و متخلفان باید پاسخگوی تخلف خود باشند، پرونده ۱۱ نفر نیز به مراجع قضایی جهت رسیدگی و پیگرد قانونی ارجاع شد.
احمدی با بیان اینکه به ۷۲ مورد نیز اخطار کتبی داده شد، گفت: همچنین از ۶ مورد مواد غذایی در حال عرضه به منظور حصول اطمینان از سالم بودن آنها توسط بازرسان بهداشت محیط نمونه برداری و به آزمایشگاه مواد غذایی ارجاع داده شد.
وی اضافه کرد: به موازات این فعالیت ها و عملکردهای نظارتی یکی از عمده ترین وظایف واحد بهداشت محیط نظارت بر وضعیت آب آشامیدنی شهری و روستایی است که مهندسان بهداشت محیط ۳۷۶ مورد نیز سنجش کلر باقیمانده با انجام تست های ph، کدورت و EC( هدایت الکتریکی ) از سلامت آب در طول این مدت اطمینان حاصل کردند.
وی افزود: همچنین چهار مورد که اقدام به تخلف بهداشتی کرده و در محیط غیربهداشتی اقدام به تهیه و عرضه مواد غذایی غیرمجاز و آلوده میکردند، با هماهنگیهای لازم پلمب شده و از ادامه فعالیت آنها جلوگیری شد.
به گزارش ایرنا، طرح تشدید سلامت نوروزی، توسط واحدهای بهداشت محیط سراسر کشور با بسیج کلیه امکانات و پرسنل فنی از ۱۵ اسفند تا ۱۵ فروردین با هدف حفظ و ارتقاء سطح سلامت شهروندان و مسافران نوروزی و همچنین ارتقاء شاخص های بهداشتی مراکز تهیه، توزیع و فروش مواد غذایی و اماکن عمومی به منظور پیشگیری از به خطر افتادن سلامتی مردم در کلیه مناطق شهری و روستایی و حتی مناطق دور دست اجرا میشود.
میاندوآب با ۲۸۵ هزار نفر جمعیت در جنوب آذربایجانغربی قرار دارد.
نظر شما