نجمالدین فریدونی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، اظهار داشت: این حادثه ساعت چهار و یازده دقیقه بامداد شنبه ششم فروردین ۱۴۰۱ در شهرک الهیه شهر قشم بوقوع پیوست که بلافاصله چهار دستگاه ماشین آتشنشانی شهر قشم برای مهار آتش در محل حادثه حاضر و اقدام به خاموش کردن حریق کردند.
وی ادامه داد: متاسفانه این ساختمان که دیوارها و سقف آن چوبی بود و طبقه همکف آن را هم به کارگاه نجاری با حجم بالای الوار چوب، چسب و رزین تبدیل کرده بودند، به کلی در این حادثه طعمه حریق شد.
به گفته رییس اداره آتش نشانی سازمان منطقه آزاد قشم، عملیات اطفای حریق از همان ابتدای حادثه آغاز شد و خوشبختانه خسارات جانی در بر نداشت اما به دلیل حجم بالای آتش، خسارات اندکی هم به ساختمانهای مجاور وارد شد.
فریدونی از حضور دو دستگاه ماشین آتشنشانی از شهر درگهان برای کمک به مهار این آتش سوزی و حضور ماشینهای آبرسان از شرکت آب، برق و تاسیسات سازمان منطقه آزاد و همچنین ماشینهای آبرسان فضای سبز این سازمان برای کمک به نیروهای آتشنشانی قشم خبر داد.
وی با اعلام اینکه علت آتشسوزی در دست بررسی است، اظهار داشت: لکهگیری حریق همچنان با حضور ۲۰ نیروی آتشنشانی حاضر در محل ادامه دارد.
رییس اداره آتش نشانی سازمان منطقه آزاد قشم همچنین از حضور دو دستگاه ماشین آتشنشانی مربوط به شرکت نفت فلات قاره و یکی از دهیاری های جزیره قشم در یک اقدام همیارانه برای کمک به مهار این حادثه خبر داد.
جزیره قشم با وسعت یک هزار و ۵۰۰ کیلومتر مربع از تنگه هرمز به موازات ساحل جنوبی ایران به طول ۱۳۵ کیلومتر و عرض میانگین ۱۱ کیلومتر از توابع هرمزگان است و ۳۰۰ کیلومتر خط ساحلی دارد.
شهرستان قشم شامل جزیرههای قشم، هنگام و لارک با حدود ۱۵۰ هزار نفر جمعیت از تنگه هرمز به موازات ساحل استان هرمزگان به طول ۱۵۰ و عرض میانگین ۱۱ کیلومتردر میان آبهای خلیج فارس گسترده شده است.
نظر شما