۷ فروردین ۱۴۰۱، ۱۱:۵۳
کد خبرنگار: 2660
کد خبر: 84697153
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

بیش از ۲ هزار واحد صنفی عرضه مواد پروتئینی در خوزستان بازرسی شد

اهواز - ایرنا - مدیرکل دامپزشکی خوزستان گفت: در هفته نخست تعطیلات نوروزی بیش از ۲ هزار واحد صنفی عرضه مواد پروتئینی توسط ماموران دامپزشکی خوزستان بازرسی بهداشتی شد.

دکتر مصطفی کنارکوهی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود:در اجرای طرح تشدید نظارت و کنترل بهداشتی بر فرآورده های خام دامی بیش از سه تن فرآورده خام دامی غیربهداشتی در هفته نخست تعطیلات نوروزی در خوزستان ضبط و از این میزان یک هزار و ۶۰۰ کیلوگرم معدوم شد.
وی در باره فرایند بازرسی از مراکز تولید، توزیع و عرضه فرآورده‌های خام دامی استان اظهار داشت:‌در بازرسی انجام گرفته در هفته اول نوروز سال ۱۴۰۱ تاکنون بیش از دو هزار و ۲۶۳ مورد بازدید از انواع واحدهای تولید، توزیع و عرضه فرآورده خام دامی شامل مراکز بخش، سردخانه ها، مراکز قطعه بندی و بسته بندی و همچنین کشتارگاه‌های دام و طیور در سطح استان انجام شد که در این بازدیدها ۲۸ مورد تخلف به مراجع قضایی ارجاع شده است.
مدیرکل دامپزشکی خوزستان اظهار داشت: درهمین راستا به بیش از ۷۱۳ واحد عرضه فرآورده خام دامی در سطح استان تذکر بهداشتی داده شد.
کنارکوهی افزود:فرآورده‌های خام دامی توقیفی مورد آزمایش و نمونه‌برداری قرار گرفت و بنابر نتیجه آزمایش‌، اجازه مصرف مشروط آن اخذ می‌شود درغیر این صورت فرآورده‌های مزبور معدوم خواهد شد.
وی اظهار داشت:برای کاهش میزان تخلف در مراکز تهیه، تولید و عرضه فرآورده‌های خام دامی اقداماتی نظیر برگزاری دوره‌های آموزشی وترویجی، بکارگیری مسئواین فنی بهداشتی، پایش های دوره ای و خود اظهاری و بازدیدهای مشترک با سایر دستگاههای مرتبط انجام گرفته است.
وی همچنین اظهار کرد: در طی یک هفته اول نوروز ۱۳۹ کارشناس بهداشتی، دامپزشکی و ناظر شرعی در قالب ۵۴ گروه ثابت و سیار در سطح شهرهای خوزستان فعال بودند.
به گزارش ایرنا طرح تشدید نظارت بر فراورده های خام دامی و کشتارگاههای دام و طیور استان از ۱۴ اسفند ماه ۱۴۰۰ آغاز و تا پایان ماه مبارک رمضان ادامه خواهد داشت.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha