۸ فروردین ۱۴۰۱، ۱۳:۲۹
کد خبرنگار: 1271
کد خبر: 84698166
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

بیش از ۸ هزار گردشگر از جاذبه‌های گردشگری اشنویه بازدید کردند

مهاباد - ایرنا - رییس اداره میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی اشنویه گفت: از ابتدای فروردین ماه جاری تاکنون هشت هزار و ۵۶۶ مسافر نوروزی از جاذبه های گردشگری این شهرستان بازدید کرده اند.

روناک تاسا روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا  افزود: امسال پنج محوطه جهت بازدید گردشگران با توجه به وضعیت آب و هوایی معرفی شده است که این محوطه ها شامل چشمه و کتیبه تاریخی «عین الروم»، قلعه تاریخی «سنگان»، جنگل «میراوه» ، پارک جنگلی «قلاتوک» و محوطه تاریخی «دنخه» است.

وی با بیان اینکه نمایشگاه بهارانه نیز به همین مناسبت آغاز به کار کرده است ادامه داد: در این مدت در بین جاذبه‌های گردشگری این شهرستان عین الروم، پارک جنگلی قلاتوک و نمایشگاه بهارانه به ترتیب دارای بیشترین تعداد بازدیدکننده بوده است.

رییس اداره میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی اشنویه اظهار کرد: به همت ستاد خدمات سفر در مبادی ورودی شهر نیز استقبال از مسافران نوروزی به نحو شایسته ای انجام شده و جهت راهنمایی از جاذبه های گردشگری و اماکن اقامتی نیز بیش از هزار و ۵۰۰ نوع اقلام تبلیغاتی شامل نقشه، بروشور و کتابچه های راهنمای گردشگری بین مهمانان نوروزی توزیع شده است.

بیش از ۸ هزار گردشگر از جاذبه‌های گردشگری اشنویه بازدید کردند

تاسا گفت: علاوه بر این سیاه چادرهای عشایری نیز برای استقبال از مسافران و گردشگران نوروزی در ورودی شهر برپا شده و مسافران نوروزی ضمن استراحت و رفع خستگی در این چادرها، با فرهنگ و آداب و رسوم نوروزی و توانمندی های تولیدی عشایر آشنا و در این چادرها محصولات تولیدی عشایر نیز به مسافران عرضه می‌شود.

به گزارش ایرنا، شهرستان اشنویه از جمله شهرهای مرزی آذربایجان‌غربی است که با داشتن هزار و ۴۷۰ متر ارتفاع از سطح دریا یکی از مناطق حاصلخیز و دارای جاذبه‌های طبیعی فراوان یکی از مقاصد مهم گردشگران نوروزی در جنوب استان محسوب می شود.

این شهرستان، یکی از مناطق مهم تاریخی و باستانی آذربایجان‌غربی به شمار می‌رود که دارای ۱۰۶ اثر ثبت‌ شده در فهرست آثار ملی از جمله تپه «دینخواه»، «کتیبه کیلاشین»، «قلعه قلاتگاه»، «کتیبه عین‌الروم»، «قبرستان مارابراهیم» و تومولوس‌های «سوجه»، «گندویلا»، «حسن نوران»، «ملااحمد» و «سیاوان» است.

این شهر مرزی همچنین به دلیل داشتن پنج کتیبه از ۱۰ کتیبه مهم اورارتویی به‌ کانون آثار برجامانده اورارتویی در کشور تبدیل شده و شناسایی این کتیبه‌های مهم از جمله «کیله‌شین» و «عین‌الروم» باعث شده است تا کارشناسان آثار باستانی و تاریخی و باستان‌شناسان از این منطقه به عنوان بهشت باستان شناسی یاد کنند.

جنگل میراوه، کیله شین، آب معدنی بیمضرته، سدچپراباد، بهشت پرندگان و رودخانه زیبای گادر از دیگر جاذبه‌های گردشگری این شهرستان است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha