به گزارش خبرنگار ایرنا، «بهزاد باباخانی» عصر دوشنبه در جلسه تنظیم بازار استان اظهار داشت: روند بهبود سازوکارهای کنترل قیمت ها و هوشمند سازی نظارت ها براساس ابزارها و سیاست های تنظیم بازار از تولید تا توزیع راهبردی موثر برای تحقق اهداف مدنظر است.
وی گفت: در ایام پیش رو و در آستانه ماه مبارک رمضان دستگاه های اجرایی عضو ستاد باید با انسجام و یکپارچگی در عرصه مدیریت بازار فعالیت و نقش آفرینی فعالانه داشته باشند به گونه ای که آرامش در بازار حاکم باشد.
باباخانی تاکید کرد: روند کنونی نظارت بر بازار به صورت دقیق و مستمر با توجه به در پیش بودن ماه مبارک رمضان تداوم خواهد داشت تا قیمت کالاهای ضروری و اقلام پرمصرف سبد خانوار افزایش نداشته باشد.
معاون اقتصادی استاندار کرمانشاه با اشاره به اهمیت تولید در تنظیم بازار گفت: تعادل عرضه و تقاضا منجر به تنظیم بازار می شود و تقویت بخش تولید با پوشش خلاهای بخش عرضه به تنظیم بازار و در نهایت کنترل تورم کمک می کند.
وی افزود: توجه ویژه به اقتصاد دانش بنیان در تنظیم بازار بسیار مهم است و با ابزار دانش می توان با هوشمندسازی توزیع و نظارت اقلام و کالاها با دقت بیشتری بر بازار کنترل داشت.
باباخانی تصریح کرد: با وجود پیک مصرف و افزایش تقاضا در ایام پایان سال در مجموع وضعیت بازار با آرامش نسبی همراه بود و البته نظارت ها در مقطع فعلی نیز به صورت میدانی افزایش خواهد یافت.
معاون استاندار کرمانشاه همچنین ضمن تشریح راهکارهای استمرار نظارتها تا پایان ماه مبارک رمضان گفت: نظارت بر زنجیره تأمین راهبردی اساسی برای تنظیم بازار است و نباید بازرسی به انتهای زنجیره تولید و توزیع یعنی خُرده فروشها محدود شود و باید این نظارتها از مرحله تولید شروع و عرضه و توزیع را نیز شامل شود.
وی با اشاره به نامگذاری سال جدید به نام "تولید؛ دانشبنیان، اشتغالآفرین" از سوی مقام معظم رهبری، اظهار داشت: رهبر معظم انقلاب اسلامی با درایت و هوشمندی چندین سال است که به بحث اقتصاد و تولید توجه ویژه دارند که ناشی از اهمیت این مقوله در رشد و تعالی ایران اسلامی و در زندگی مردم دارد.
باباخانی حمایت از طرح ها و پروژه های توسعه ای دانش بنیان و کسب و کارهای نوپا و دانش محور را در اولویت برنامه های اقتصادی استان در سال جاری اعلام کرد و گفت: نهادینه سازی اقتصاد دانش بنیان راهکار اصلی توسعه پایدار و ایجاد اشتغالزایی با رویکرد کاهش هزینه ها، افزایش بهره وری و بهره مندی از دانش فنی در تولید کالا و خدمات است و بر این تجاری سازی ایده های خلاقانه را تسهیل خواهیم کرد و با حمایت از پارک علم و فناوری می توانیم در معرفی محصولات به بازارها کسب و کارهای دانش محور را حمایت کنیم.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری کرمانشاه همچنین یادآور شد: دستگاه های ذیربط وظیفه دارند در راستای هوشمندسازی شبکه های توزیع و نظارت بر کالاها با استفاده از ظرفیت شرکت های دانش بنیان استفاده و اقدامات و برنامه های خود را دنبال کنند.
وی در ادامه ظرفیت های بی بدیل و بی نظیر استان در عرصه های کشاورزی و صنعت را تشریح کرد و گفت: باید در تمامی بخش ها به دنبال رفع خلاء های تولید در استان باشیم و با آینده نگری و برنامه ریزی دقیق بر شیوه تولید برخی کالاها و اقلام نظارت هوشمند و مستمر داشته باشیم تا ضمن مدیریت تقاضا امکان تولید محصول در فصل مناسب برای تنظیم بازار فراهم شود.
باباخانی در پایان توجه به برنامه ریزی آینده نگرانه برای تامین به موقع کالاهای اساسی و همچنین توجه به قیمت گذاری کالاها و نظارت دقیق بر کشتارگاه ها را نیز مورد تاکید قرار داد.
نظر شما