محمد فرخ زاده روز شنبه در آیین افتتاح مجتمع خدمات رفاهی گل دشت مهر بوانات با تأکید بر جهت دهی اقتصاد استان از بخش کشاورزی به گردشگری به دلیل کمبود منابع آبی موجود، بیان کرد: جمعیت ۱/۶ میلیارد نفری مسلمانان در بیش از ۱۰۰ کشور جهان و سرعت رشد جابجایی گردشگران مسلمان ایجاب می کند تا از ظرفیت های مناسب گردشگری حلال و اسلامی در جهت رشد گردشگری بهره ببریم.
به گفته وی، گردشگری سومین صنعت درآمدزا و صنعتی پاک محسوب میشود لذا برای بهرهوری بیشتر از این صنعت باید نگاه دانشبنیان به آن داشته باشیم.
معاون هماهنگی امور زائرین و گردشگری استانداری فارس، ایجاد درآمد پایدار را عامل مهمی در توسعه روستاها، کاهش مهاجرت و حاشیه نشینی در شهرها دانست و افزود: روستاهای ما صرفا ذخیره گاهی به جهت تولیدات کشاورزی نیست، به همین روی اگر روستائیان به سمت گردشگری روی آورند به طور یقین با این روش میتوانند درآمد پایداری را برای خود و روستا به ارمغان آورند.
فرخ زاده ضمن تصریح تمرکز بر اتمام طرح های گردشگری نیمه تمام، متوقف شده در استان عنوان کرد: نهضت سرمایهگذاری باید در استان فارس راه بیفتد و لازم است با تعامل بخش خصوصی در حوزه شهری و برون شهری اتفاقات خوبی رقم زده شود.
معاون هماهنگی امور زائرین و گردشگری استانداری فارس افزود: با مدیریت منسجم و متمرکز و با اتکا بر ظرفیتهای دستگاههای اجرایی و منابع موجود می توانیم تحرک مناسبی به خدمات گردشگری در سطح استان ببخشیم.
بوانات در فاصله ۲۳۱ کیلومتری شمال شرقی شیراز قرار دارد.
معاون استاندار: رضایت نسبی از خدمات به گردشگران نوروزی فارس بدست آمد
۱۳ فروردین ۱۴۰۱، ۱۶:۱۱
کد خبر:
84702864
شیراز-ایرنا-معاون هماهنگی امور زائرین و گردشگری استانداری فارس با اشاره به ورود قابل توجه مسافران نوروزی به فارس و برگزاری کارگروههای ۱۳ گانه ستاد هماهنگی تسهیلات نوروزی، اظهار کرد: با اتخاذ تمهیدات، اهتمام ویژه و تلاش جدی، خدمات مطلوبی به میهمانان نوروزی ارائه شد و رضایت نسبی به دست آمد.
اخبار مرتبط
-
معاون استاندار فارس:بهار ۱۴۰۱ سرآغاز فصل جدیداقتصاد گردشگری استان است
شیراز-ایرنا-معاون هماهنگی امور زائرین و گردشگری استانداری فارس بر استفاده از فرصت نوروز برای…
-
معاون استاندار فارس از روند اسکان مسافران نوروزی در شیراز بازدید کرد
شیراز-ایرنا- معاون هماهنگی امور زائرین و گردشگری استانداری فارس دوشنبه در اولین روز از سال…
نظر شما