به گزارش ایرنا، ظهور ناگهانی ویروس کرونا در سال های اخیر، نه تنها زندگی و سلامت میلیون ها انسان را مورد تهدید قرار داد بلکه منجر به فاجعه روانی برای خیل عظیمی از جمعیت به ویژه کودکان و نوجوانان شد.
کرونا بر همه عرصه های زندگی تاثیر خود را گذاشت و در حوزه زیربنایی آموزش خاصه مدارس از جمله مواردی بود که از این بیماری متاثر شد.
مقوله آموزش به قهقرا رفت و دانش آموزان و مربیان وادار به استفاده از روش های آموزش های مجازی شدند به گونه ای که کرونا سبب شد نوع تعاملات و رفتارهای دانش آموزان دچار تغییرات فاحش بشوند.
مطالعات مختلف در طی چند سال اخیر نشان داده اند هیچ روشی به اندازه آموزش حضوری و حضور دانش آموز در کلاس درس برای یادگیری آن ها مفید نخواهد بود.
تعلیم و تربیت در توسعه هر کشور نقش کلیدی دارد که غیر قابل انکار است و باید در این رابطه تمام توان دستگاه های متولی به کار گرفته شود تا آینده ملت ها تضمین شود.
طبق مصوبه ستاد ملی کرونا و بخشنامه ارسالی وزارت آموزش و پرورش، آموزش حضوری دانش آموزان در همه مقاطع تحصیلی از امروز چهاردهم فروردین ماه از سر گرفته شد.
دغدغه های خانواده های کهگیلویه و بویراحمدی از بازگشایی مدارس
مادر یکی از دانش آموزان مقطع ابتدایی در شهر یاسوج از دل نگرانی هایش گفت و افزود: از یک طرف خوشحال هستم که مدارس باز شده اند و فرزندم سر کلاس حاضر می شود و از سوی دیگر نگران سلامتی او هستم.
زهرا منصوری افزود: در حدود این سه سال از آموزش آنلاین طاقت مان به سر رسیده و برای بازگشایی مدارس لحظه شماری می کردیم اما بازگشایی مدارس در پی تعطیلات نوروزی تصمیمی شتابزده بوده است.
محمد حسینی اولیا یکی دیگر از دانش آموزان گفت: هنوز تعداد زیادی از دانش آموزان واکسینه نشده اند و این مهم خطر ابتلای به کرونا در میان آن ها را افزایش می دهد.
وی ادامه داد: همچنین بعد از تعطیلات نوروزی و دید و بازدیدهای گسترده خطر شیوع کرونا در میان دانش آموزان بیشتر و بیشتر می شود.
هیجان دانش آموزان در نخستین روز بازگشایی مدارس
دانش آموز کلاس سوم دبستان فرهنگیان یاسوج گفت: امروز روز خیلی خوبی برای ما دانش آموزان است و خوشحال ام در کنار هم کلاسی هایم هستم.
ایلیا مرادی افزود: آموزش آنلاین خسته کننده است و بودن با هم کلاسی هایم و حضور در مدرسه را بر آموزش آنلاین ترجیح می دهم.
کیان حسینی یکی دیگر از دانش آموزان گفت: شاید با آمدن به مدرسه دوباره کرونا بگیرم اما برای بازگشایی مدارس لحظه شماری می کردم و دلم می خواست دوستانم را ببینم.
وی تاکید کرد: احساس می کنم چیز زیادی از آموزش آنلاین یاد نگرفته ام و می خواهم معلم سر کلاس درس دهد در خانه چیزی متوجه نمی شوم.
حسینی ادامه داد: پدر و مادرم آنقدر وقت ندارند که به من آموزش بدهند و نمی توانند مثل معلمم به من درس دهند.
هر گونه تصمیم در خصوص بازگشایی مدارس تابع تصمیمات ستاد ملی کروناست
رئیس اداره روابط عمومی و اطلاع رسانی اداره کل آموزش وپرورش استان کهگیلویه وبویراحمد در پاسخ به شایعات مطرح شده در فضای مجازی گفت: هر گونه تصمیم در بازگشایی حضوری مدارس، تابع تصمیمات ستاد ملی مقابله با کرونا است و هرگونه تغییر در تصمیمات ستاد مقابله با کرونا، منجر به تغییر تصمیم آموزش وپرورش خواهد شد.
سید ولی موسوی تاکید کرد: مدارس سراسر استان در همه شهرستانها ومناطق پذیرای دانش آموزان است.
وی عنوان کرد: طبق مصوبه ستاد ملی کرونا و بخشنامه ارسالی وزارت آموزش و پرورش، آموزش حضوری دانش آموزان در همه مقاطع تحصیلی باید در ۱۴ فروردین از سر گرفته شود.
رئیس اداره روابط عمومی و اطلاع رسانی آموزش وپرورش استان کهگیلویه وبویراحمد ادامه داد: روسای ۱۳گانه شهرستانها ومناطق برای حضور بانشاط دانش آموزان همه تمهیدات لازم را اندیشه اند.
موسوی بیان کرد: تقریبا سه سال تحصیلی دانش آموزان، متاثر از کرونا بوده است و از امروز (۱۴ فروردین) آموزش حضوری دانش آموزان به دوران قبل از کرونا بر می گردد .
موسوی افزود : مدارس در استان کهگیلویه وبویراحمد طبق برنامه هفتگی و از ساعت ۷:۱۵ فعالیت آموزشی خویش را در مقاطع مختلف تحصیلی آغاز و روسای شهرستانها و مناطق بر روند آموزش نظارت خواهند داشت.
رئیس اداره روابط عمومی و اطلاع رسانی آموزش وپرورش استان کهگیلویه وبویراحمد گفت: چنانچه دانش آموزی مبتلا به کرونا است یا علائم این ویروس و یا بیماری زمینه ای دارد، می تواند مدارک و مستندات خویش را با تایید پزشک به مدیر مدرسه محل تحصیل ارائه دهد.
موسوی افزود: رعایت بهداشت فردی، محیط، استفاده از ماسک و رعایت تهویه کلاس ها مورد تاکید جدی به مدیران مدارس بوده است.
استقبال دانش آموزان در کهگیلویه و بویراحمد از آموزش حضوری رضایتبخش اعلام شد
مدیرکل آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد گفت: استقبال دانش آموزان از آموزش حضوری رضایتبخش بوده و اکثریت دانش آموزان در کلاس های درس حاضر شده اند.
حسنعلی عزت خواه عنوان کرد: در برخی مدارس به ندرت شاهد غیبت دانش آموزان بوده ایم که شاید به واسطه تعطیلات نوروزی هنوز به مقصد برنگشته باشند و یا کسالتی داشته باشند.
وی تاکید کرد: در سه سال اخیر شاهد افت تحصیلی غیر قابل انگاری میان دانش آموزان بوده ایم و حضوری شدن مدارس کمک بسیاری به یادگیری دانش آموزان خواهد کرد.
پایان مشقت های دانش آموزان عشایری کهگیلویه و بویراحمد با بازگشایی مدارس
رئیس آموزش و پرورش عشایر کهگیلویه و بویراحمد نیز گفت: شاید در میان همه دانش آموزان بیشتر از همه دانش آموزان مناطق عشایری در دوران کرونا بیشترین ضرر را متحمل شدند.
مختار اندرخور تاکید کرد: با توجه به مهیا نبودن زیرساخت های اینترنت در مناطق عشایری، روستایی و صعب العبور استان در طول حدود سه سال گذشته دانش آموزان عشایری نتوانستند از آموزش آنلاین بهره ای ببرند.
وی ادامه داد: تمامی مدارس عشایری کهگیلویه و بویراحمد ار امروز به صورت حضوری دایرند و شور و شوق دانش آموزان در مدارس وصف نشدنی است.
دایر شدن ۱۰۰ درصدی کلاس های درس در شهرستان های مختلف کهگیلویه و بویراحمد
رئیس آموزش و پرورش دهدشت مرکز شهرستان کهگیلویه گفت: با توجه به فروکش کردن تب کرونا همه مدارس این شهرستان با حضور ۱۰۰ درصدی دانشآموزان از امروز بازگشایی شده و دایر است.
سیدفضل الله گنجی اظهار داشت: دانش آموزان بدون گروه بندی در مدارس طبق جدول برنامه هفتگی به صورت منظم باید حضور پیدا کنند و در صورت غیبت غیرموجه آنان، مطابق آئین نامه اجرایی و سایر مقررات مربوطه اقدام خواهد شد.
وی با اشاره به حضور مستمر کارشناسان شبکه بهداشت و درمان در مدارس در راستای رعایت پروتکل های بهداشتی بیان کرد: در صورت مشاهده موارد خاصی از کرونا تصمیم گیری لازم برای تعطیلی مدارس از سوی ستاد کرونا لحاظ خواهد شد.
گنجی افزود: ۱۸ گروه بازرس از امروز در سطح مدارس کار نظارت و آموزش مسائل بهداشتی را انجام می دهند.
وی اضافه کرد: نیاز است خانواده ها و بخصوص اولیا مثل گذشته در رعایت پروتکل های بهداشتی همکاری لازم را با شبکه بهداشت و درمان و آموزش و پرورش داشته باشند
راهبر آموزشی شهرستان بویراحمد هم گفت: تمام دانش آموزان در کلاس های درس حضور یافته اند.
صدیق جهان عنوان کرد: در سرکشی امروز از برخی مدارس بویراحمد در مناطق روستایی تقریبا همه دانش آموزان مشغول آموزش حضوری بوده و جای هیچ گونه نگرانی نیست.
رئیس آموزش و پرورش عشایر کهگیلویه و بویراحمد نیز گفت: استقبال گسترده ای از بازگشایی مدارس توسط دانش آموزان عشایری داشته ایم.
مختار اندرخور تصریح کرد: تمامی دانش آموزان در حضور پیدا کرده اند و مدارس به صورت رسمی بازگشایی شده اند.
وی بیان کرد: رعایت پروتکل های بهداشتی همچنان مد نظر متولیان در مدارس است تا سلامت دانش آموزان به خطر نیفتد.
تعداد دانش آموزان کهگیلویه و بویراحمد در سال گذشته در مقاطع ابتدایی و متوسطه اول و دوم ۱۶۶ هزار و ۸۹۵ نفر بوده است که ۵۲ درصد آنها پسر، ۴۸ درصد دختر، ۶۶ درصد ساکن شهرها و ۳۴ درصد نیز ساکن روستاها هستند.
نظر شما