به گزارش گروه علم و آموزش ایرنا از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، محمدمهدی طهرانچی صبح امروز در نخستین روز از حضوری شدن فعالیتهای آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی پس از همهگیری کرونا در کشور، در مجتمع دانشگاهی آیتالله هاشمی رفسنجانی واحد تهران مرکزی، مجتمع دانشگاهی پیامبر اعظم (ص) واحد تهران غرب و دانشگاه آزاد اسلامی واحد بینالمللی فرشتگان، حضور یافت و از نزدیک در جریان روند برگزاری حضوری کلاسهای درس قرار گرفت.
وی در بازدید از کلاسهای آموزشی، آزمایشگاهها و کارگاههای این واحدها، با دانشجویان، اساتید و مدیران گروههای آموزشی گفتوگو کرد.
رییس دانشگاه آزاد اسلامی در حاشیه این بازدید، درخصوص استقبال دانشجویان از حضوری شدن کلاسهای آموزشی، گفت: در بازدید از تعدادی از واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران شاهد بودیم تعداد زیادی از دانشجویان به صورت حضوری در این کلاسها شرکت داشتند. این در حالی است که سالهای گذشته و پیش از همه گیری کرونا، در اولین روز برگزاری کلاسها دانشجویان کمتری حضور می یافتند.
طهرانچی با قدردانی از تلاش و زحمات رؤسای استانها و واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی، اظهار داشت: در ایام تعطیلات نوروز، همکاران ما در استانها و واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی تلاش شبانهروزی داشتند تا بتوانیم مقدمات حضوری شدن کلاسها را از چهاردهم فروردین فراهم کنیم. دانشجویان برای حضوری شدن کلاسها، بسیار مشتاق بودند و اساتید نیز از حضوری شدن کلاسها استقبال می کردند. زندگی دانشجویی در فضای دانشگاه به روال خود بازگشته است.
وی خاطرنشان کرد: در دانشگاه آزاد اسلامی واحدهای سراسر کشور مجموع ۵۷۰ هزار کلاس درس برگزار می شود. از امروز نیز آموزش حضوری به صورت رسمی از سر گرفته شد. دانشگاه آزاد اسلامی طی دو سال برگزاری غیرحضوری کلاسهای آموزشی، تجربیات خوبی در این زمینه به دست آورد و تلاش داریم از ظرفیتهای مثبت آموزش غیرحضوری استفاده کنیم.
رییس دانشگاه آزاد اسلامی با تأکید بر لزوم رعایت شیوهنامههای بهداشتی در کلاسهای آموزشی گفت: به تمامی واحدها و مراکز آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی تأکید شده است که اساتید پس از گذشت ۵۰ دقیقه از آغاز کلاس حضوری، به مدت ۱۵-۱۰ دقیقه استراحت و تنفس اعلام کنند و سپس ادامه کلاس از سر گرفته شود.
طهرانچی افزود: البته در محیط دانشگاهی نگرانی از بابت شیوع ویروس وجود ندارد؛ چرا که موضوع سواد بهداشتی یکی از مباحث جدی مقابله با همهگیری بیماری است و دانشگاه نیز یکی از بهترین مراکز جذب و انتقال این سواد است. از این رو نه تنها با حضوری شدن کلاسها مشکلی به وجود نخواهد آمد، بلکه با ارتقای سواد بهداشتی دانشجویان و انتقال این آگاهی به خانوادهها، به کاهش همهگیری در جامعه نیز کمک خواهد شد.
وی با بیان اینکه دانشجویان و اساتید دانشگاه آزاد اسلامی پیشروترین قشر جامعه در بحث واکسیناسیون بودند، اظهار داشت: بیش از ۹۰ درصد جامعه دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی دو دز واکسن کرونا و ۴۶ درصد دز سوم را نیز دریافت کردهاند.
تزریق دز سوم واکسن کرونا برای استفاده از خوابگاه های دانشجویی الزامی است
رییس دانشگاه آزاد اسلامی با تأکید بر اینکه تزریق دز سوم واکسن کرونا برای بهرهمندی از امکانات و خدمات خوابگاههای دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی الزامی است، گفت: به آن دسته از دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی که تنها دو دز واکسن زدهاند نیز توصیه می شود دز سوم واکسن کرونا را دریافت کنند. در نیمسال تحصیلی جاری، غیبت دانشجویانی که به دلیل ابتلا به بیماری یا علایم بیماری، در کلاسهای درس حضور نیابند، موجه محسوب خواهد شد.
محمدمهدی فداکار معاون توسعه و مدیریت منابع، سیدمحمودرضا آقامیری رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران و واحد تهران مرکزی، پروین داداندیش رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب و علی مقداری رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بینالمللی فرشتگان نیز در این بازدید حضور داشتند.
برخی از معاونان و مدیران دانشگاه آزاد اسلامی نیز با حضور در واحدهای مختلف این دانشگاه، از نحوه برگزاری کلاسهای حضوری بازدید و از نزدیک با دانشجویان دیدار و گفتوگو کردند.
نظر شما