رضا طوسی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: آشپزخانههای اطعام نیازمندان همزمان با نخستین روز از ماه مبارک رمضان در استان آغاز بکار کرده و تا پایان ماه مبارک تهیه و پخت غذای نیازمندان در این محل انجام می شود.
وی افزود: از طریق این آشپرخانهها در تمام شهرستانهای استان در مجموع روزانه ۶ هزار پرس غذای گرم پخت و در بین خانواده های زیرپوشش کمیته امداد امام خمینی(ره) استان توزیع خواهد شد.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) کردستان یادآور شد: براساس برنامهریزیهای انجام شده قرار است تا پایان ماه مبارک رمضان ۱۸۰ هزار پرس غذای گرم و ۳۰ هزار سبد کالا در بین مددجویان این نهاد در استان توزیع شود.
وی ترویج سنت حسنه انفاق و نیکوکاری و فراهم کردن زمینه شرکت حداکثری مردم در امر خداپسندانه کمک به نیازمندان و همچنین هدفمند کردن انفاقات و نذورات مردمی را از اهداف راه اندازی این آشپزخانهها اعلام کرد.
طوسی اظهار داشت: ماه رمضان سال گذشته نیز از طریق آشپزخانه های اطعام نیازمندان، ۱۲۳ هزار پرس غذای گرم و ۲۳ هزار سبد کالا بین نیازمندان کردستانی توزیع شد.
در حال حاضر۷۳ هزار و ۴۹۹ خانوار در قالب ۱۵۳ هزار نفر در سطح استان زیرپوشش این نهاد قرار دارند که ۳۲ هزار و ۸۰۰ نفر از این تعداد زنان سرپرست خانوار هستند.
نظر شما