سعید محمدی روز پنجشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا، بیان کرد: در همین رابطه ۷۰۰ تُن برنج هندی، ۷۰۰ تُن برنج تایلندی، یکهزار و ۲۰۰ تُن شکر برای مصرف خانوار و یکهزار تُن شکر نیز برای مصرف صنف و صنعت در قم درنظر گرفتهشد و کار عرضه آن به بازار استان در جریان است.
وی ادامه داد: با برنامهریزی صورت گرفته، قم در مناسبتهای مختلف همچون ماه مبارک رمضان در زمینه تامین کالاهای اساسی مورد نیاز مردم با محدودیتی مواجه نیست و در حال حاضر اقلام یاد شده با قیمت مصوب در فروشگاههای معتبر استان در دسترس قرار دارد.
وی با اشاره به تدارک مناسب کالاهای اساسی طی ایام نوروز در قم نیز افزود: در این ایام نیز سهمیه قابل توجهی از برنج و شکر برای مصرف مردم و صنف و صنعت استان تخصیص یافت که توزیع آن توانست نقش مهمی در پاسخ به نیاز بازار و مدیریت آن داشته باشد.
محمدی گفت: همچنین وضعیت ذخیرهسازی گندم در قم برای تامین نان مورد نیاز مردم استان در ماه مبارک رمضان مطلوب است و پیشبینیهای لازم در این رابطه انجام شده تا با همکاری نانوایان، نان سفرههای افطار مردم به بهترین صورت ممکن در دسترس ایشان قرار گیرد.
وی بیان کرد: درسالجاری نیز موضوع ترویج استفاده از نان با سبوس بالا در قم، توسط اداره کل غله و خدمات بازرگانی استان به صورت جدی دنبال میشود و از همه مردم میخواهیم به منظور حفظ سلامت خود از این نوع نان که دارای خواص فراوان است، استفاده کنند.
نظر شما