به گزارش ایرنا، حمیدرضا حسینی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، ابراز داشت: یکهزارو ۶۴ مرکز عرضه شامل رستورانها، قصابیها، مرغفروشیها، جگرکیها و کشتارگاه دام و طیور در استان سمنان وجود دارد که بیش از سههزار و ۸۹ بازدید از این مراکز در نوروز ۱۴۰۱ انجام شد.
وی ادامه داد: طی بازرسیها در قالب طرح افزایش نظارت بر مراکز عرضه فرآوردههای خام دامی استان سمنان با ۲۷۳ واحد عرضه به دلیل بیتوجهی به نکات بهداشتی برخورد شد.
حسینی تصریح کرد: ۶ پرونده در زمینه تخلف واحدهای عرضه فرآوردههای خام دامی استان سمنان در مراجع قضایی از چهاردهم اسفند۱۴۰۰ تا چهاردهم فروردین ۱۴۰۱ تشکیل شد.
وی اضافه کرد: طی بازدیدها در نوروز ۱۴۰۱، در حدود یکهزار و ۶۹۷ کیلوگرم گوشت مرغ ناسالم از مرغفروشیها در نقاط مختلف استان سمنان، یکهزار و ۱۴۲ کیلوگرم گوشت قرمز ناسالم از قصابیها کشف و معدومسازی شد.
وی یادآور شد: یکهزار و ۵۳۱ کیلوگرم آلایش خوراکی دامی ناسالم مانند دل، جگر و سنگدان، ۳۵۱ کیلوگرم گوشت آبزیان ناسالم و ۳۸۲ کیلوگرم تخم مرغ ناسالم نیز در این مدت کشف و ضبط شد.
کشتار ۸۳۶ هزار و ۵۵۰ تن گوشت قرمز نوروز ۱۴۰۱ در استان سمنان
مدیرکل دامپزشکی استان سمنان گفت: برای تامین گوشت گوسفندی برای نوروز امسال ۱۸ هزار و ۳۱۱ راس گوسفند به وزن ۴۶۲ هزار و ۳۵۲ کیلوگرم و یکهزار و ۵۵ راس گاو به وزن ۳۷۴ هزار و ۱۹۵ کیلوگرم کشتار شد.
حسینی تصریح کرد: ۲ میلیون و ۷۳۲ هزار و ۵۳۰ قطعه مرغ برای تامین نیاز شهروندان در کشتارگاههای استان سمنان از زمان آغاز طرح نوروزی (۱۴ اسفند ۱۴۰۰ تا چهاردهم فروردین ۱۴۰۱) کشتار شد.
وی یادآور شد: ناظران ذبح شرعی و کارشناسان دامپزشکی به منظور تایید سلامت گوشت در کشتارگاههای استان سمنان حضور دارند و در اجرای طرح نوروزی ۴۷۶ کیلوگرم گوشت قرمز ناسالم و ۱۱ هزار و کیلوگرم ۵۶۵ گوشت مرغ ناسالم در کشتارگاههای استان ضبط و معدومسازی شد.
مدیرکل دامپزشکی استان سمنان اضافه کرد: ۳۶ نفر شامل دامپزشک، کارشناس دامپزشکی و ناظر ذبح شرعی در قالب ۱۸ تیم در طرح افزایش نظارت بر مراکز عرضه فرآوردههای خام دامی همکاری دارند.
وی ادامه داد: ۱۸ تیم در قالب ۹ تیم سیار و ۹ تیم ثابت از هشت صبح تا ساعت ۲۰ در ۲ شفیت از مراکز عرضه فرآوردههای خام دامی استان سمنان طی زمانهای مختلف بازدید میکردند تا فرآورده خام دامی سالم و بهداشتی به دست مصرف کننده برسد.
به گزارش ایرنا، یک میلیون و ۶۳۳ هزار و ۳۸۱ راس دام سبک، ۸۵ هزار و ۴۰۰ راس دام سنگین، ۱۵ هزار و ۵۰۰ نفر شتر، هفت هزار و ۸۹ راس دام تکسمی وجود دارد.
شهروندان هرگونه موارد مشکوک و آلودگی در عرضه فرآوردههای دامی و پروتئینی را می توانند با تماس با شماره تلفن ۱۵۱۲ سامانه ویژه دامپزشکی گزارش کنند.
نظر شما