امیر ارجمند روز پنجشنبه در جمع خبرنگاران افزود: بر این اساس از ۲۶ اسفند سال گذشته تا ۱۳ فروردین امسال با توجه به حضور گردشگران در سطح استان شاهد رونق چشمگیر فروش صنایع دستی در بازارچهها فروشگاههای صنایع دستی استان بودیم.
وی اضافه کرد: نزدیک به ۵۸۰ فروشگاه ثابت صنایع دستی و هفت بازارچه صنایع دستی موقت با ۶۸ غرفه در ایام نوروز فعالیت داشتند که میزان فروش صنایع دستی آنها در مدت مذکور در سطح استان ۹۷۰ میلیارد ریال بود.
این مسوول ادامه داد: هفت بازارچه در شهرستانهای طارم، خدابنده، سلطانیه، زنجان و ابهر دایر شده بود که بیشترین فروش محصولات صنایعدستی متعلق به مس، چاقو، چاروق، ملیله، انگشتر، گیوه، گلیم، سفال و سرامیک، سنگهای قیمتی و نیمهقیمتی، مصنوعات چرمی، صندوقهای چوبی، فرشهای دست بافت و غیره بوده است.
ارجمند به توسعه صنعت مس، چاقو و ملیلهکاری استان زنجان اشاره کرد و افزود: تعداد تولیدات صنایع دستی فلزی در استان زنجان قابل توجه بوده و زنجان جزو سه استان برتر تولید صنایعدستی فلزی در کشور است.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان زنجان ادامه داد: از تمامی ظرفیتها کمک خواهیم گرفت تا در کنار توسعه، ترویج و آموزش، در زمینه فروش محصولات تولیدی استان از صنعتگران حمایت کنیم و موجبات دلگرمی آنان را فراهم کنیم.
وی با اشاره به اینکه بیشترین میزان فروش صنایع دستی نیز مختص چاقو بود خاطرنشان کرد: هم اکنون بیش از یک هزارو ۵۰۰ هنرمند در ۸۰۰ کارگاه چاقوسازی مشغول این فعالیت هستند.
نظر شما