علی اکبر رامجردی روز شنبه در نشست خبری مجازی با خبرنگاران اظهار کرد:ساخت اقامتگاه همراه بیمار در کشور از مدتها قبل کلید خورده است و بخشی از نقشه الحاقی به بیمارستان ها است و قطعا باید در فرایند بیمارستان سازی در استان فارس هم مورد توجه قرار گیرد،
وی اضافه کرد: در استان فارس ما به دو صورت موضوع را دنبال کرده ایم ، برخی از اقامتگاههای همراه بیمار در خود بیمارستان ساخته شده است مانند اقامتگاههای بیمارستان های شهید فقیهی ، زینبیه ، حافظ ، حضرت علی اصغر ، شهید دستغیب ، چمران و سایر بیمارستان ها که با کمک خیرین ساخته شده است.
مدیرعامل مجمع خیرین تامین سلامت فارس با اشاره به مناظر ناخوشایند اقامت همراهان بیماران در حاشیه خیابان زند شیراز و روبروی بیمارستان ها ادامه داد : همه این افراد که در حاشیه خیابان اقامت می کنند، بیمار بستری در شیراز ندارند ، اما نیاز به کارهای درمانی خارج از بستری دارند ، مانند نوبت های پزشکان متخصص که در کل نیاز به مراجعه دارد ، این افراد هم نیاز به اقامت دارند.
وی افزود: در نشستی که با حضور استاندار فارس برگزار شده قول داده شده تا از طرح ساخت اقامتگاه ۹ طبقه در شیراز حمایت شود و بزودی این طرح جمع شود ، بسیاری از استقرارهای همراهان بیماران در خیابان زند شیراز مربوط به افرادی است که به مطب های پزشکان مراجعه می کنند ، یا به عیادت بیماران می آیند و این افراد چندان هم به اقامت گاه نیاز ندارند هر چند حضور این افراد در حاشیه خیابان و روبروی بیمارستان ها مناظر خوشایندی ندارد و باید مدیریت شود.
رامجردی در بخش دیگری از سخنانش گفت: در سال ۱۴۰۰ اقدامات نیک اندیشان سلامت رشد قابل توجه ۱۴۰ درصدی داشته که در این مدت بیش از ۲۷۷ تفاهم نامه به ارزش ۴۰۱ میلیارد تومان با خیران منعقد شد.در مدت ۲۱ سال فعالیت مجمع خیرین ۲ هزار و ۹۹۰ تفاهم نامه به ارزش یک هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان انجام شده است.
مدیرعامل مجمع خیرین تامین سلامت فارس ادامه داد:خوشبختانه در سال ۱۴۰۰ اقدامات نیک اندیشان سلامت رشد قابل توجهی ۱۴۰ درصدی داشته که در این مدت بیش از ۲۷۷ تفاهم نامه به ارزش ۴۰۱ میلیارد تومان با خیران منعقد شد.
وی افزود: پارسال نیز ۹۲ میلیارد تومان در زمینه انعقاد تفاهم نامه جذب شده که خیرین به حوزه مراکز سلامت کمک داشتند.
او گفت: حجم تفاهم نامهها در حوزه عمرانی بیش از ۳۴ درصد، اهدای ملک ۵۸ درصد، ۴.۵ زمینه کمک به تجهیزات پزشکی و یک و نیم درصد بحثهای حماتی در زمینههای مختلف بوده است.
رامجردی نیازسنجی در حوزه سلامت بصورت تخصصی را یکی از اقدامات سال گذشته عنوان کرد و گفت: در این مدت هزار و ۹۶۰ نیاز با همکاری دانشگاه علوم پزشکی شیراز شناسایی و اولویت بندی شد که ۱۲۰ مرکز دولتی و خیریه بودند. همچنین ۴۵ هزار نفر نیز از سامانه نیازسنجی مجمع خیرین تامین سلامت فارس بازدید داشتند.
این مقام مسئول در دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت: در حوزه بیماران نیازمند با کمک مجمع خیرین و موسسه مهر حضرت زهرا به بیش از ۱۱ مراجعه کننده خدمات مددکاری ارائه شد.
به گفته رامجردی، ۳۹ درصد افراد مراجعه کننده که نزدیک به ۴ هزار و ۳۰۰ نفر بودند مورد حمایت قرار گرفتند و عمده حمایتها از طریق وامهای قرض الحسنه به ارزش یک میلیاد و ۸۰۰ میلیاون تومان بوده است و کمکهای بلاعوض برای افراد گرفتار برای هزینه اقامت ۲۴۵ میلیون تومان دراین راستا کمک شد.
او گفت: در حوزه کمکهای دانشجویی و نیازهای ضروری دانشجویان به ۱۳۰ دانشجو با معرفی معاونت دانشجویی یک میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان وام قرض الحسنه ضروری پرداخت شد.
این مقام مسئول گفت: همچنین پارسال بیش از ۵۲ جلسه با خیران برگزار شد و ۵۳۰ مورد پیگیری هماهنگی بین بخشی انجام شد و این مهم موجب نتیجه مطلوب نیات خیرین است.
مدیرعامل مجمع خیرین تامین سلامت فارس ضمن درخواست از هم افزایی و همکاری مردم، خیران و مسئولان، گفت: در سال ۱۴۰۱ نیز چند اولویت داریم که احداث ۱۶۷ پروژه نیمه تمام در حوزههای درمان، بهداشت و آموزشی توسط خیرین در حال انجام است و بالغ بر ۹۱ هزار متر مکعب حجم دارند و ارزش آنها بیش از ۶۵۰ میلیارد تومان است.
رامجردی از خیران فارسی خواست تا در تامین هزینه احداث مراکز خیرساز مشارکت داشته باشند و پیش بینی کرد که امسال ۳۰ درصد از پروژهها در واقع ۲۰ پروژه به بهره برداری برسد و پس از ۲ سال وقفه اجلاس خیران برگزار شود
نظر شما