به گزارش گروه جامعه ایرنا از وزارت آموزش و پرورش، سید مجتبی هاشمی اظهارکرد: همزمان با آغاز فرآیند آموزشهای حضوری که از ۱۴ فروردین ماه و براساس مصوبه ستاد ملی کرونا، صورت گرفته است، طرح نظارت و ارزیابی از روند آموزشهای حضوری نیز درهمه استانها با حضور میدانی در مدارس آغاز شد.
وی با اشاره به ارزیابی و نظارت از ۱۰ هزار مدرسه در نخستین روز آموزشهای حضوری در قالب ۳۲شاخص تعریف شده، تصریح کرد: بر اساس ارزیابیهای صورت گرفته، میزان حضور دانش آموزان در مدارس ۸۵درصد و کادر آموزشی ۹۹درصد است.
سرپرست اداره کل ارزیابی عملکرد و رسیدگی به شکایات وزارت آموزش و پرورش با بیان این که میزان رعایت پروتکلهای بهداشتی از سوی دانش آموزان در مدارس کشور حدود ۹۷درصد و در بین کارکنان آموزشی و اداری نیز ۹۸درصد است، خاطرنشان کرد: اطلاعات حاصل از تحلیل نتایج، پس از استخراج، جهت شناسایی نقاط قوت و ضعف، شناسایی مسائل و مشکلات احتمالی برای ایجاد راهبردهای جدید در اختیار مراجع ذیربط قرار خواهد گرفت.
هاشمی ادامه داد: همچنان تلاش برای آموزش حضوری ۱۰۰درصدی دانش آموزان در مدارس با رعایت پروتکلهای بهداشتی و حفظ سلامتی آنان ادامه دارد.
به گزارش ایرنا، احمد وحیدی وزیر کشور و فرمانده قرارگاه عملیاتی ستاد ملی مقابله با کرونا ششم فروردین ماه در نشست هماهنگی بازگشایی مراکز آموزشی در ۱۴ فروردین که با حضور وزیران آموزش و پرورش، علوم، تحقیقات و فناوری، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی و نمایندگان وزارت بهداشت برگزار شد، تاکید کرد: همه مدارس و مراکز آموزشی باید از ۱۴ فروردین با رعایت دستورالعملهای بهداشتی، به برگزاری کلاسهای حضوری برای همه دانشآموزان و دانشجویان اقدام کنند.
براین اساس آموزش و پرورش دستورالعمل حضوری شدن مدارس را روز نهم فروردین ماه به ادارات کل مناطق و استانها ابلاغ کرد.
یوسف نوری وزیر آموزش و پرورش نیز ۱۴ فروردین تاکید کرد: همه دانشآموزان با حفظ و رعایت مسائل بهداشتی در کلاسهای درس حاضر شوند و خانوادهها نیز همکاری لازم را در این باره انجام دهند تا هم زمان با بهار طبیعت و بهار قرآن، بهاری نو در نظام تعلیم و تربیت را نیز رقم بزنیم.
براین اساس مدارس سراسر کشور از روز ۱۴ فروردین ماه آموزش حضوری را آغاز کردند.
نظر شما