رئالیتیشو (نمایش واقعی) بریم بسازیم که روزهای فرد ساعت ۲۳ از آنتن شبکه یک سیما پخش می شود، در فصل سوم با هدف بررسی کاستی ها و مشکلات روستانشینان شمال استان خوزستان، راهی جنوب کشور شده است.
مصطفی آتشمرد کارگردان رئالیتیشوی بریم بسازیم در گفتوگو با ایرنا درباره جزئیات فصل تازه این برنامه گفت: فصل سوم بریم بسازیم در سه روستای شمال خوزستان یعنی روستای دوبندار شهرک امام رضا، روستای خماط شوش و روستای پامنار دزفول ضبط شده است. هرکدام از این روستاها ویژگیها و مشکلات خاص خود را داشتند و همچنین پیش از فیلمبرداری یک گروه کارشناس روستایی برای بازدید به سه روستای نام برده شده رفتند تا شرایط آن را بسنجند در نتیجه توسط تیم ما انتخاب شدند.
وی ادامه داد: فیلمبرداری بریم بسازیم پیش از عید و حدود یک ماه به طول انجامید و درحال حاضر در مرحله تدوین قسمتهای پایانی هستیم. قرار بود که این برنامه در روزهای نوروز روی آنتن رود اما چون تدوین آن به پایان نرسید به روزهای ماه رمضان موکول شد.
این کارگردان درباره تفاوت فصل سوم بریم بسازیم با دیگر فصلهای این برنامه عنوان کرد: در این فصل برخلاف فصلهای پیشین، شرکتکنندهها بهصورت خانوادگی به روستاهای مدنظر سر میزنند یعنی حامد کاویانینسب و حسن یارمحمدلو به همراه خانوادههایشان برای رفع مشکلات روستاها تلاش میکنند.
فصل جدید زنانه و خانوادگی شد
آتشمرد درباره علت تفاوت یاد شده بیان کرد: در فصلهای پیشین چهار آقا به روستاها سر میزدند که کمبود حضور خانمها را به ما یادآور میکرد، همچنین حل کردن بسیاری از مشکلات که در بریم بسازیم با آنها مواجهه میشدیم به حضور خانمها نیاز داشتند تا آنها راحتتر با زنان ارتباط برقرار کنند. بنابراین به این نتیجه رسیدیم که پروژه بریم بسازیم باید خانوادگی پیش رود.
کارگردان بریم بسازیم درباره بازخوردهای دریافت شده از سوی مخاطبان تا این لحظه خاطرنشان کرد: تاکنون بازخوردهای خوبی دریافت کردهایم بهعنوان مثال قسمت اول فصل سوم بریم بسازیم مشکل هشت ساله هدر رفتن آب در روستای دوبندار را به نمایش میگذاشت که از پس پخش آن، اداره آب و فاضلاب منطقه مشکل مورد نظر را حل کرد. ما تنها این مشکل را به تصویر کشیدیم و بودجه و وقت مورد نظر برای حل کردن آن را نداشتیم؛ اما بلافاصله پس از پخش توسط اداره آب و فاضلاب منطقه بررسی و حل شد.
آتشمرد درباره مشکلات و چالشهای موجود در فصل سوم برنامه تصریح کرد: در فصل زمستان به شمال خوزستان سفر کردیم که در این فصل شاهد بارندگیهای فراوانی هستیم، یکی از چالشهایی که داشتیم نیز بارندگی زیاد بود که فیلمبرداری را با مشکل مواجه میکرد. از طرف دیگر به دلیل محدودیت زمان و بودجه مجبور بودیم که خیلی از مشکلات روستاها را نادیده بگیریم، این یکی از چالشهای اساسی بود که داشتیم و در آینده نیز خواهیم داشت. هدف برنامه ایجاد حال خوب، حس مشارکت، همدلی و انجام کار خیر است و ما تلاش کردیم کارهایی را انجام دهیم که ویژگیهای موردنظر را دارا باشند؛ اما به دلیل محدودیتهای یاد شده، این امکان به طول کامل میسر نشد.
این کارگردان تاکید کرد: افرادی که ما را در این برنامه همراهی میکنند تخصص کافی برای حل همه مشکلات روستاها را ندارند بلکه بهواسطه پیشنهادهای داده شده توسط مشاور برنامه، تعدادی از مشکلاتی را که فکر میکنند از عهدهشان برمیآید یا در بودجه برنامه و کمکهای جمعآوری شده توسط مردم و کمیته امداد امام خمینی(ره)، میگنجد، حل میکنند. عنوان برنامه بار سنگینی دارد، واقعیت این است که به کمک مردم روستا و تعاملاتی که صورت میگیرد، تاکنون توانستهایم تعدادی از مشکلات را حل کنیم.
نظر شما