همه فرزندان شهدا و جانبازان ۷۰ درصد استخدام می‌شوند 

تهران- ایرنا- رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با بیان اینکه دولت طبق قانون تا پایان برنامه ششم توسعه باید همه فرزندان شهدا و جانبازان ۷۰ درصد را استخدام کند، گفت: براساس تفاهم صورت گرفته با سازمان اداری و استخدامی ۱۷ هزار ظرفیت شغلی برای این افراد ایجاد شده است.

سید امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی در گفت‌‍وگو با خبرنگار ایثار و شهادت ایرنا، با بیان اینکه سال گذشته ۵۷ هزار ایثارگر در دستگاه‌های اجرایی تبدیل وضعیت شدند، افزود: مراحل استخدام هفت هزار نفر از فرزندان شهدا و جانبازان ۷۰ درصد در حال انجام است و ۱۰ هزار نفر نیز در سالجاری استخدام می‌شوند.

وی با بیان اینکه ۳۳ هزار نفر از فرزندان شهدا و جانبازان ۷۰ درصد فاقد شغل هستند، تاکید کرد: برای افرادی که حداقل شرایط را ندارند برنامه‌های دیگری در دست طراحی است.

وضعیت درمان و سفر جانبازان بهبود می‌یابد 

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران اذعان داشت: بهبود وضعیت درمانی و همچنین برنامه‌ریزی برای سفر و نشاط جانبازان و خانواده های آنان در دستور کار قرار گرفته به عنوان مثال برای سفر والدین شهدا به عتبات عالیات برنامه‌ریزی شده است.

قاضی زاده هاشمی در خصوص دغدغه‌های همسران جانبازان نیز با بیان اینکه حدود ۵۸۰ هزار جانباز تحت پوشش بنیاد شهید و امور ایثارگران قرار دارند که ۲۰۰ هزار جانباز بالای ۲۵ درصد و ۴۰۰ هزار جانباز نیز دارای کمتر از ۲۵ درصد از کارافتادگی هستند، افزود: نیازها و دغدغه این افراد متفاوت است، برخی دغدغه نیازهای درمانی و برخی فرزندان خود را دارند که برای هر یک برنامه‌های متفاوتی باید اجرایی شود.

اختصاص ۱۰ درصد از برنامه های دولت برای اشتغال ایثارگران 

وی همچنین از اختصاص  ۱۰ درصد از برنامه های دولت برای اشتغال و پنج دصد برای درصد برای تأمین مسکن ایثارگران خبر داد و خاطرنشان کرد: این برنامه‌ها در موضوعات با بازه‌های زمانی مختلف مشخص شده و اجرایی می شود.

کاهش مشکل بیمه درمان تکمیلی ایثارگران 

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در مورد بیمه‌های تکمیلی ایثارگران نیز گفت: با تأمین اعتبارات لازم مشکل بیمه تکمیلی ایثارگران کاهش می یابد و به زودی در مراکز توانبخشی، کلینیک سرپایی برپا می شود.

قاضی زاده هاشمی با بیان اینکه چندین برنامه در این حوزه طراحی شده زمانی که بنده این مسئولیت را بر عهده گرفتم بنیاد شهید ۱۴ هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان بدهکار بود و ۲۴۰۰ میلیارد تومان کسری بودجه وجود داشت که بخشی از آن در مورد بیمه تکمیلی بود که با کمک دولت این مشکل حل شد، ابراز امیدواری کرد با پیش‌بینی صورت گرفته وضعیت موجود در سال جاری بهبود یابد.

وی افزود: در دفاتر بنیاد در سراسر کشور محلی به شرکت بیمه‌گر اختصاص داده شده و علاوه بر آن افزایش تخت‌های ملکی بیمارستانی در دستور کار قرار گرفته است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha