استاندار: ادارات گلستان کالاهایشان را از تولیدات استانی تهیه کنند

گرگان - ایرنا - استاندار گلستان تاکید کرد : نهادها و ادارات اجرایی استان با هدف رونق تولید، کالاهای موردنیازشان را از محصولات تولیدی این استان تهیه کنند.

به گزارش خبرنگار ایرنا، علی‌محمد زنگانه روز سه‌شنبه در پانصد و بیست و پنجمین جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان اظهارداشت: هیچ مدیری حق ندارد کالاهای مورد نیاز دستگاه خود را چنانچه در استان تولید می‌شود و مشابه خارجی آن در خارج استان وجود دارد از تولیدی‌های غیراستانی خریداری کند.

وی یادآور شد: البته این مصوبه در دولت هشتم هم وجود داشت اما بررسی‌ها نشان می‌دهد به خوبی اجرایی نشده و از این پس این‌ مصوبه رصد و پیگیری می‌شود.

وی در ادامه با اشاره به نامگذاری سال جدید از سوی رهبر معظم انقلاب، خاطرنشان کرد: مجموعه‌های تولیدی باید به سمت تولید کالاهای کیفی‌تر و رقابت‌پذیر بروند و به این مساله توجه جدی داشته باشند.

استاندار گلستان گفت: باید اهلیت مدیران پروژه‌هایی که در آستانه شروع قراردار هستند دقیق بررسی شود، زیرا سرمایه‌گذاری که منابع مورد نیازش همه وابسته به تسهیلات باشد، بدون شک دچار چالش و مشکلات فراوان می‌شود.

زنگانه افزود: در این خصوص کارگروه‌های تخصصی باید قدم محکم و مستحکم بردارند و یک‌ زمان‌بندی مشخص برای پروژه‌ها تعیین شود.

به گفته وی اهلیت و توان منابع مالی و آورده سرمایه‌گذار باید تایید شود تا دچار مشکل نشود.

سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری گلستان گفت: با توجه به شعار سال یکی از کارها و اولویت‌های ما راه‌اندازی واحدهای نیمه‌کاره و تعطیل است.

سیدمحمد دهنوی در این جلسه افزود: گلستان سال گذشته توانست رتبه چهارم کشور در جهت حل مشکلات واحدهای تولیدی کسب کند.

وی بیان کرد: عمده مشکلات این واحدهای تولیدی در حوزه بانک‌ها و تسهیلات است.

وی خاطرنشان کرد: گلستان در پرداخت تسهیلات بازسازی و نوسازی در جایگاه دوم و در پرداخت تسهیلات رونق تولید در جایگاه هفتم کشور قرار دارد .

سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری گلستان افزود: از محل اعتبارات رونق تولید سال گذشته یعنی از ابتدای مرداد ماه ۱۴۰۰ تا پایان این سال درخواست ۳۵۶ واحد تولیدی استان پس از تصویب در کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان جهت دریافت ۳۶ هزار و ۲۹۰ میلیارد ریال تسهیلات رونق تولید به بانک‌های عامل ارسال شده است.

دهنوی ادامه داد: از کل واحدهای معرفی شده به بانک‌ها تعداد ۱۶۶ واحد تولیدی استان حدود ۹ هزار و ۷۱۰ میلیارد ریال تسهیلات رونق تولید دریافت کردند.

به گفته دهنوی از محل اعتبارات بازسازی و نوسازی تا پایان سال ۱۴۰۰ درخواست تسهیلات ۲۹۶ واحد تولیدی استان جهت دریافت ۱۲ هزار و ۱۷۰ میلیارد ریال در کارگروه مصوب و جهت پرداخت به بانک‌های استان ارسال شده که ۷۱ واحد ۲ هزار و ۳۷۰ میلیارد ریال تسهیلات این بخش را دریافت داشتند.

وی بیان کرد: در پایان سال ۱۴۰۰ گلستان در پرداخت تسهیلات رونق تولید در جایگاه هفتم کشور و در پرداخت تسهیلات بازسازی و نوسازی در جایگاه دوم کشور قرار گرفت.

وی تصریح کرد: همچنین در سال گذشته ۳۳ واحد صنعتی راکد استان احیا شده و به چرخه تولید بازگشت که در نتیجه آن ۳۹۰ نفر مشغول به کار شدند و در این بخش استان گلستان رتبه چهارم کشور را کسب کردند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha