به گزارش روز چهارشنبه ایرنا از تارنمای یو اس ای تودی؛ مقام های ایالتی هشدار داده اند که شاید وصل دوباره جریان برق برای خانه های آسیب دیده به علت ادامه وزش طوفان بهای و بارش برف سنگین، چند روز طول بکشد.
این طوفان با وزش باد شدید با سرعت ۱۴۲ مایل بر ساعت در نیوانگلند و ۸۳ مایل بر ساعت در ایالت مین همراه بود که برق صدها هزار خانوار ساکن در شمال شرقی ایالات متحده را قطع کرد.
مرکز پیش بینی هوای ایالات متحده اعلان کرده که نزدیک به ۴۵ سانتی در ویرجیل در مرکز ایالت نیویورک و ۳۵ سانتی متر در شرق پنسیلوانیا برف باریده است.
کثی هوچال فرماندار نیویورک گفت که طوفان، تنه درختان را شکسته و برق بیش از ۳۵۰ هزار خانوار را در این ایالت قطع کرده که تا بامداد چهارشنبه به ۱۲۹ هزار خانوار کاهش یافته است.
شبکه خبری سی ان ان ۲۷ فروردین ماه گفت: در پی وقوع آتش سوزی های گسترده زودهنگام برای دومین سال پیاپی در بخش های غربی آمریکا مانند نیومکزیکو و ادامه شرایط خشک آب و هوایی که میلیون ها آمریکایی را تحت شرایط هشدار و خطر آتش سوزی قرار داده، دستور تخلیه هزاران نفر از ایالت نیومکزیکو داده شده است.
۹۰ درصد از نواحی غرب آمریکا از ۱۲ آوریل (۲۳ فروردین ۱۴۰۱ )بدین سو در وضعیت خشک آب و هوایی و ۳۸ درصد در شرایطی وخیم تر از آن قرار گرفته است.
این رسانه در ادامه گزارش داد: هم اکنون کیفیت هوا در ایالت نیومکزیکو به علت شدت یافتن آتش سوزی ها در وضعیت نامطلوب قرار داشته و و خطر تنفسی و سلامتی را بوجود آورده است.
در همین حال خبرگزاری آسوشیتدپرس نیز گزارش داد: مقامات نیومکزیکو با ادامه آتش سوزی گسترده در این ایالت دستور تخلیه پنج هزار نفر از ساکنان محلی را که در مناطق آتش سوزی قرار داشتند صادر کرده اند.
پیش از این در هفتم فروردین ماه ۱۴۰۱؛ آتش سوزی در جنگل های کلورادو باعث شده بود تا مقامات این ایالت نزدیک شدن سریع آتش به شهر بولدر در ایالت کلورادو، دستور تخلیه فوری ۱۹ هزار نفر از ساکنان این شهر را صادر کنند؛ به گفته مقامات، آتش به منطقه ای که سال گذشته به تخریب هزار منزل مسکونی منجر شد نزدیک شده بود.
اداره ملی اقیانوسی و جوی آمریکا (NOAA) در گزارش سالانه خود؛ سال ۲۰۲۱ را با ۲۰ رویداد آب و هوایی مختلف که هزینه هایی چند میلیارد دلاری داشته است یکی از فجیع ترین سالهای آب و هوایی در این کشور توصیف کرد.
خسارت ناشی از این بلایای طبیعی هزینه بر شامل هزاران مورد جنگل سوزی در ایالت های غربی آمریکا، سرما و توفان های شدید در تگزاس، گردباد در ایالت های جنوب شرقی و توفان های فصلی که سواحل شرقی آمریکا را در نوردید در مجموع حدود ۱۴۵ میلیارد دلار بوده است.
این گزارش جنگل سوزی ها در کالیفرنیا را که باعث نابودی یک هزار و ۱۰۰ واحد مسکونی و ۶ هزار هکتار از جنگل ها شد مخرب ترین آتش سوزی توصیف کرد و نوشت این رویداد باعث خساراتی به مبلغ بیش از ۱۰ میلیارد دلار شده است.
نظر شما