بهنام بهشتی روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه با ارائه خدمات درمانی بسیاری از معتادان موفق به ترک اعتباد می شوند، اظهار کرد: تلاش براین است با مشارکت همگانی مردم،سازمانهای مردمنهاد و دستگاههای متولی حمایت از معتادان برای ترک اعتیاد در استان را توسعه دهیم.
وی ادامه داد: با معرفی سازمان بهزیستی و با هدف اشتغال بهبود یافتگان و در راستای حمایت از آنان ، اداره کل فنی و حرفه ای استان هم برای این افراد کارگاه و کلاسهای آموزشی رایگان برگزار و گواهینامه مهارت صادر میکند
بهشتی با بیان اینکه ۱۱ مرکز بهبود اقامتی ترک اعتیاد (کمپ) در استان فعال است ، بیان کرد: از این تعداد هفت مرکز کمپ ترک اعتیاد، ۲ مرکز درمان اجتماع محور، یک مرکز جامع درمان و بازتوانی معتادان مردان و یک مرکز جامع درمان و بازتوانی معتادان زنان در استان فعالیت میکنند.
وی همچنین از فعالیت ۹۴ مرکز درمان سوءمصرف موادمخدر و روانگردان در استان خبر داد و گفت: در این مراکز خدماتی مانند مصاحبه انگیزشی ، گروه درمانی و خانواده درمانی توسط کارشناسان دورهدیده و پزشکان متخصص به معتادان و مراجعه کنندگان ارائه میشود.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان اردبیل بیان کرد: در حال حاضر آمار معتادان به مواد مخدر در استان اردبیل حدود ۶۰ هزار نفر برآورد شده که از این تعداد بیش از ۶۰۰ معتاد متجاهر هستند.
بهشتی با اشاره به شعار شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر در کاهش اعتیاد افزود:"همه باهم ،نه به اعتیاد و یاریگر هم باشیم" پیام و یا شعار ستاد مبارزه با موادمخدر در سال ۱۴۰۱ انتخاب شده و تحقق این شعار مستلزم مشارکت همگانی بویژه رسانه های جمعی و شبکه های اجتماعی است.
وی نظارت بر مراکز درمانی اعتیاد در استان یادآور شد و گفت:با نظارت دقیق برمراکز درمانی اعتیاد می توان معتادان بیشتری را درمان کرد و پس از درمان هم با هماهنگی خانواده معتاد ،کنترل و نظارت لازم را انجام داد.
نظر شما