خیرالله فتاحپور روز یکشنبه در این خصوص در گفت و گوبا ایرنا اظهار داشت: یکی از ظرفیتهای این شهرستان بخش گردشگری و فعال کردن بومگردی هاست که برای این منظور درحال فعال کردن طرحهای زیرساختی این حوزه هستیم چرا که برای حضور گردشگر بایستی زیرساختها آماده باشد.
معاون عمرانی فرمانداری سیریک ادامه داد: طرحهای زیرساختی حوزه گردشگری در گذشته برای اجرا واگذار شده که تعدادی از آنها غیرفعال هستند و پیگیر فعال کردن آنها هستیم.
فتاح پور اضافه کرد: برنامه دیگر مشاغل خانگی است که میتوان تاثیر خوبی در زندگی و معیشت مردم شهرستان بگذارد و علاوهبر دادن تسهیلات بایستی پیش نیازها و پس نیازهای آن همچون بازار فروش و معرفی محصولها هم انجام شود.
وی اشاره کرد: این شهرستان ظرفیت بسیاری برای اجرای طرحهای اشتغالزا دارد که به مدیران ادارههای مختلف دولتی یک ماه فرصت داده شده طرحهای خود را برای اشتغالزایی و آبادانی شهرستان بدهند.
سیریک با مشکل آب آشامیدنی مواجه است
معاون عمرانی فرمانداری سیریک در بخش دیگری از سخنان خود یادآور شد: یکی از مشکلهای مردم این شهرستان آب است که امیدمیرود طبق وعده سرپرست فرمانداری سیریک و مسوولان آبفای شهرستان باراهاندازی آب شیرینکن زیارت تا پایان خرداد کاهش یابد.
وی افزود: این طرح شامل ۲ بخش تاسیسات مورد نیاز برای نصب و ساختمان احداثی است که سالن آن دارای پیشرفت خوبی بوده و تجهیزات تاسیساتی هم خریداری شده است و باراهاندازی آب شیرینکن زیارت و خط دوم انتقال آب تلنگ به بندر کوهستک کاهش مییابد.
فتاح پور گفت: آب فاضلاب سیریک تا آن زمان مکلف به آبرسانی سیار به همه خانوارهای شهری و روستایی شده است.
مدیرعامل سابق آب و فاضلاب هرمزگان در دی ماه سال ۱۳۹۹ گفته بود سایت آب شیرین کن روستای زیارت به منظور تامین منابع آبی بخش بیابان سیریک تا پایان سالجاری وارد مدار میشود.
امین قصمی روز جمعه درجریان بازدیداستاندار هرمزگان از سایت آب شیرین کن روستای زیارت سیریک اظهارداشت: این آب شیرین کن با ظرفیت سه هزار مترمکعب در روز ، ۷۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
وی بیان داشت: عملیات مکانیکال این سایت ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و تجهیزات الکتریکی آن خریداری و در مرحله نصب قرار دارد.
مدیرعامل آب وفاضلاب هرمزگان تصریح کرد: پس از وصل برق، تست تجهیزات و راهاندازی اولیه این سایت در ۴۵ روز آینده وارد مدار بهرهبرداری میشود.
قصمی، تقویت ارسال آب به نقاط انتهایی سیریک شامل روستاهای بخش بیابان را از جمله اهداف اجرای سایت آب شیرینکن عنوان کرد و گفت: تامین آب این مناطق هرچند رشد ق ابل قبولی در سه سال اخیر نسبت به قبل داشته، اما دارای وضعیت مطلوبی نیست که با بهرهبرداری از این سایت، گام بزرگی در راستای تامین منابع آبی پایدار این منطقه برداشته خواهد شد.
شهرستان ۴۵ هزار نفری سیریک دارای سه شهر و ۷۶ روستاست که در فاصله ۱۷۵ کیلومتری شرق مرکز استان قرار دارد، با توجه به کمبود آب و قرار گرفتن در کنار ساحل ، استفاده از ظرفیت های آب شیرین کن بهترین روش برای تامین آب شرب است.
نظر شما