احمد مجرد روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه این مقدار درآمد واریز شده به خزانه در مقایسه با سال ۱۳۹۹ بیش از ۱۴۶ درصد رشد داشته است، اظهار کرد: منطقه ارومیه دارای چهار مرز زمینی بوده و بازرگان به عنوان بزرگترین مرز زمینی کشور بیشترین سهم درآمدی را در همین راستا برای دولت دارد.
وی افزود: در حال حاضر روزانه بطور متوسط بیش از ۶۰۰ خودرو (سواری، اتوبوس، کامیون) در مرزهای بازرگان، سرو، پلدشت و رازی کنترل و پایش سوخت میشود.
مجرد بیان کرد: این میزان درآمد از کنترل فروش این ۲ فرآورده نفتی و در راستای جلوگیری از قاچاق فرآوردههای نفتی با کنترل باک و فروش نفت گاز و بنزین در جایگاههای مرزی مستقر در بازرگان، سرو، رازی و پلدشت و با بکارگیری سیستم های نرمافزاری جدید حاصل شده است.
وی سیستمی شدن فروش مرزی، پیشگیری و مبارزه با عرضه خارج از شبکه فرآورده های نفتی، درآمدزایی دولت، صرفه جویی در سوخت رسانی، تسریع در کنترل کامیونهای ترانزیتی و ترانشیپی را از جمله مزایای اجرای طرح کنترل فروش مرزی عنوان کرد.
مدیر شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی منطقه ارومیه ارتقای سلامت اداری در مرزها را از مهمترین اهدف استراتژی شرکت نفت دانست و گفت: با برگزاری منظم جلسات فروش مرزی و همچنین بازدید فصلی گروه معین از مرزها و واحدهای تابعه نسبت به کنترل فروش مرزی اقدام شده است.
به گزارش ایرنا، منطقه ارومیه شامل شهرستان های ارومیه، اشنویه، سلماس، خوی، ماکو، شوط، پلدشت، چایپاره، چالدران و مرز بازرگان است.
آذربایجان غربی به علت وسعت طولی دارای ۲ منطقه پخش فرآوردههای نفتی در ارومیه و میاندوآب است که به ترتیب شمال و جنوب استان را پوشش میدهند.
نظر شما