به گزارش ایرنا، مردم خداجوی شهرستان قرچک همزمان با شب بیست و سوم ماه مبارک رمضان با حضور در مسجد جامع، گلزار شهدای گمنام، امامزاده بیبیزبیده زیباشهر، امامزاده عبدالله داودآباد و امامزاده ابراهیم روستای ولیآباد، سومین شب قدر که به استناد اغلب روایات، محتمل ترین شب از لیالی قدر است را به راز و نیاز و مناجات با خداوند پرداختند.
مردان و زنان مؤمن و روزه دار قرچک با قرائت دعای پرفیض جوشن کبیر، خداوند متعال را به اسماء حسنی یاد کرده و باز تزرع از درگاه خداوند خواستند که قلم عفو بر گناهان آنان کشیده و مقدرات سال آینده آنان را تا شب قدر بعد، به نیکی و سلامتی رقم بزند.
بسیاری از مردم شهرستان قرچک سومین شب قدر را در کنار گلزار شهدای گمنام و در فضای سبز پارک جنگلی زیباشهر سحر کردند و با بر سر گرفتن قران، به چهارده معصوم درگاه خداوند متوسل شدند و به حق آنان قسم یاد کردند تا مورد غفران درگاه الهی قرار گیرند.
شب قدر یا لیلة القدر، شبی باارزش و پرفضیلت نزد مسلمانان و شب نزول قرآن و شب مقدرشدن امور انسانها است.
این شب با فضیلتترین شب سال است که با امور مهم و باعظمتی همانند نزولِ اجمالی قرآن، پیدایش افاضات باطنی و فضای خاصّ معنوی، تقدیر و تعیین سرنوشتها، تدبیر و برنامهریزیهای جدید و نزول جبرئیل و فرشتهها همراه است و شب نزول رحمت الهی و آمرزش گناهان بوده و در آن شب، فرشتگان بر زمین فرود میآیند. طبق برخی از روایات شیعه، مقدرات انسانها به امام زمان (عج) عرضه میشود.
زمان دقیق این شب معلوم نیست ولی طبق بسیاری از روایات، در ماه رمضان واقع شده و یکی از شبهای نوزدهم، بیست و یکم یا بیست و سوم میباشد.
طبق روایات، عبادت در آن شب، قابل قیاس با سایر شبها نیست و از جمله اعمال شب قدر، غسل، احیاء و شب زندهداری، خواندن قرآن، خواندن دعاهای ماثور مثل دعای جوشن کبیر، توبه و استغفار و صدقهدادن را میتوان بیان کرد.
ضربت خوردن و شهادت امام علی (ع) در این شبها، بر اهمیت و عظمت آن نزد شیعیان افزوده و با سوگواری و انجام اعمال شبهای قدر همراه شده است.
شهرستان قرچک با بیش از ۲۷۰ هزار نفر جمعیت در ۳۰ کیلومتری جنوبشرق تهران واقع شده است.
قرچک - ایرنا - مردم مومن و روزهدار شهرستان قرچک، سومین شب از لیالی پرفضیلت قدر را با حضور در مساجد، حسینیهها، مکانهای مقدس و متبرک و صحن امامزادگان مدفون با برگزاری مراسم معنوی تا سحر شبزندهداری کردند.
نظر شما