به گزارش خبرنگار ایرنا، به دنبال بارندگیهای ۲ روز گذشته، این رودخانه که یک رودخانه فصلی است، دوباره پرآب شد و طغیان کرد.
پس از حدود ۴۰ روز، نخستین بارش باران بهاری موجب خوشحالی مردم بویژه کشاورزان در شهرستانهای میاندوآب، باروق و چهاربرج شد و طبیعت تشنه را سیراب کرد.
همچنین فیلمهای منتشر شده در فضای مجازی از تلاش و مشارکت ۱۰۰ درصدی اهالی روستای قطار در باروق برای جلوگیری از تخریب پل تازه احداث شده که پل ارتباطی این روستا با روستاهای بالادست و اراضی کشاورزی است، بازتاب زیادی در شبکههای اجتماعی داشت.
تاکنون گزارشی از خسارت سیل به فرمانداری نشده است
سرپرست فرمانداری باروق عصر چهارشنبه در خصوص سیلابی شدن رودخانههای فصلی قوروچای و آجرلو به خبرنگار ایرنا گفت: با وجود بارش سیل آسای باران، اما گزارشی بابت وارد شدن خسارت به اراضی کشاورزی و ابنیهها اعلام نشده است.
صالح حسینی افزود: با توجه به فعالیت سامانه بارشی به همراه رعد و برق و صاعقه تا اواسط هفته آینده در این شهرستان و کوهستانی بودن منطقه، امکان جاری شدن سیل بر اثر بارشهای رگباری وجود دارد، لذا مردم تا حد امکان از قرار گرفتن در مجاورت رودخانهها و مسیرهای سیلابی (درهها) خودداری کنند.
بارشها در میاندوآب ۱۰ درصد افزایش یافت
رییس اداره هواشناسی میاندوآب نیز به خبرنگار ایرنا گفت: از اول سال زراعی جاری تاکنون ۱۹۹.۳ میلیمتر بارش در این شهرستان ثبت شده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۱۰ درصد افزایش و نسبت به دوره آماری ۵۰ سال گذشته ۱۵ درصد کاهش دارد.
احمدعلی بنایی افزود: بارشها تا آخر هفته جاری به صورت متناوب و رگباری توام با وزش باد، رعد و برق و در مناطق مستعد با بارش تگرگ ادامه خواهد داشت.
میاندوآب دارای سه رودخانه سیمینهرود، زرینهرود و قوروچای است که از داخل و حاشیه این شهر عبور میکند.
سیمینهرود یکی از رودهای مهم آذربایجانغربی است که از کوهستانهای بوکان، سقز، بانه و شمال عراق سرچشمه میگیرد و پس از عبور از شهرهای بوکان و میاندوآب به دریاچه ارومیه میریزد.
رودخانه زرینهرود نیز با طول ۲۳۰ کیلومتر طولانیترین رود استان است که در طول مسیر خود شهرستان شاهیندژ و میاندوآب را میپیماید و به دریاچه ارومیه میریزد.
سرچشمهٔ این رود از کوههای «چهل چشمه» در سقز استان کردستان است و در شهرستان تکاب رودخانههای خورخوره و ساروق و در شهرستان شاهیندژ رودخانههای هولاسو و هاچهسو و محمودآباد و آجرلوچای و در میاندوآب لیلان چای به آن میپیوندند.
شهرستان میاندوآب با بیش از ۲۷۷ هزار نفر جمعیت در جنوب آذربایجانغربی واقع است.
نظر شما