به گزارش خبرنگار ایرنا حجتالاسلام عبدالرضا پورذهبی روز پنجشنبه در جریان بازدید از کارخانه تراکتورسازی کردستان و مراسم بزرگداشت روز بسیج کارگری در سنندج اظهار داشت: موانع از سر راه کسانی که قصد شروع فعالیت اقتصادی دارند و یا زیرساخت را شروع کردهاند باید برداشته شود.
وی اظهار داشت: سرمایهگذاران بخش خصوصی و دولتی با الگوبرداری از واحدهای تولیدی همچون تراکتورسازی کردستان، در این استان اقدام به راهاندازی واحدهای تولیدی کنند.
حجتالاسلام پورذهبی با بیان اینکه مانعها برداشته و زمینه ها برای تولید فراهم شود یادآور شد: استان کردستان از اقلیم مناسب، نیروی کار مناسب و موقعیت جغرافیایی خوب و نزدیکی به مرز برخوردار است.
وی اضافه کرد: امید میرود با راهاندازی واحدهای موفق تولیدی در استان، جوانان و قشری که منتظر کار هستند بتوانند در چنین واحدهایی مشغول به کار شوند.
نماینده ولی فقیه در کردستان اظهار کرد: چنین واحدهای تولیدی کار را از سطح شعار به عمل رساندند و کسانی که بر طبل ناامیدی میزنند اگر به چنین واحدهایی سر بزنند از این فضای ناامیدی خارج میشوند.
وی با اشاره به حدیثی از پیامبر اکرم(ص) اظهار داشت: کار کارگر و تولید کننده با توجه به اینکه برای تعالی خانواده و جامعه خود تلاش میکند همچون مجاهدت در راه خدا است.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کردستان هم در این مراسم گفت: استکبار جهانی وقتی اتاق جنگ را از وزارت دفاع به اقتصاد خود انتقال داد رهبر فرزانه انقلاب هم بر اقتصاد مقاومتی تاکید کردند.
فرزاد پیشکاری تاکید کرد: اگر رهبری سالها بر حمایت از تولید و اقتصاد تاکید کردند ما نیز باید با تلاش و کار، جایگاه نظام جمهوری اسلامی را به جایگاه واقعی خود برسانیم که این هم با دستان فولادین و فکر کارگران و تولیدکنندگان محقق خواهد شد.
وی افزود: افزایش ۵۷ درصدی حقوق کارگران و پرداخت معوقات واحدهای تولیدی از اتفاقات مهمی در دولت عدالت محور بود که نشانه توجه دولت به تولید است.
پیشکاری با تبریک روز بسیج کارگری اظهار داشت: کارگران و تولیدکنندگان سنگرهای اقتصاد را رها نکردند و همواره در توسعه کشور اهتمام دارند.
رییس کارخانه تراکتورسازی کردستان هم گفت: تولیدات این کارخانه از یک هزار و ۲۸۵ دستگاه در سال ۹۴ به سه هزار و ۴۸۴ دستگاه در سال گذشته رسید که نشان دهنده افزایش بیش از ۱۰۰ درصدی است.
یوسف دادگر با بیان اینکه افزایش تولید بدون نصب العین قرار دادن خواست رهبر معظم انقلاب امکان پذیر نبود افزود: قبلا به دلیل تفاوت ارزی و امکان سود بیشتر قطعاتی به صورت وارداتی مورد استفاده قرار میگرفت که با اعمال تحریم ها در تولید این قطعات هم به خودکفایی در سطح بالا رسیدیم.
وی ادامه داد: میزان فروش تراکتورسازی کردستان از یک هزار و ۵۹۶ دستگاه در سال ۹۴ به سه هزار و ۴۴۷ دستگاه در سال گذشته رسید که از این تعداد یک هزار دستگاه صادر شده و مابقی در بازار داخلی به فروش رسیده است.
دادگر یادآور شد: برای سرپا ماندن یک واحد تولیدی نیاز به بازسازی ماشین آلات و تجهیزات است که این امر در تراکتورسازی کردستان به خوبی صورت پذیرفت.
نماینده ولی فقیه در این دیدار به صحبتهای کارگران هم گوش داد و با برخی از مشکلات آنها آشنا شد در این دیدار کارکنان تراکتورسازی کردستان خواستار آن شدند که برخی از عناوین شغلی این کارخانه همچون تراکتورسازی تبریز مشمول عنوان کار سخت و زیان آور شود.
یکی دیگر از مشکلات کارکنان این کارخانه این بود که بعد از تعیین کد و مکانیزه شدن سیستم در تامین اجتماعی بسیاری از کسانی که فنی کار هستند بیمه آنها به عنوان کارگر ثبت شده است و این کارکنان خواستار تغییر عنوان شغلی و درنظر گرفته شدن حکم (فنی کار) در سوابق بیمهای خود شدند.
قریشی مدیرکل تامین اجتماعی کردستان در این رابطه به کارکنان اعلام کرد بعد از گذشت ۲۰ سال سابقه کاری هر فرد میتواند با ارائه سوابق و مدارک عنوان را تصحیح کند.
نظر شما