۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۶:۱۲
کد خبرنگار: 1287
کد خبر: 84739028
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

امام جمعه شهرکرد:جهاد تبیین در اولویت برنامه‌های معلمان باشد

شهرکرد -ایرنا- نماینده ولی‌فقیه در چهارمحال و بختیاری و امام جمعه شهرکرد با تاکید بر اینکه در جهاد تبیین، معلمان باید یک مبین برای جامعه باشند، گفت: جهاد تبیین در اولویت برنامه‌ها و اهداف معلمان د ر مدارس و کلاس‌های درس باشد.

به گزارش ایرنا، حجت‌الاسلام و المسلمین محمدعلی نکونام در نشست جهاد تبیین که با حضور معلمان استان به مناسبت هفته بزرگداشت مقام معلم در مصلای امام خمینی(ره)شهرکرد افزود: معلمان در تحقق جهاد تبیین حضوری گسترده در همه عرصه‌ها داشته باشند و نقش و جایگاه معلمان فقط به کلاس درس و مدرسه به اتمام نرسد بلکه در همه عرصه‌ها معلمان حضور گسترده و نقش‌آفرین داشته باشند.

وی اظهار داشت: معلمان علاوه بر ارائه آموزش و فعالیت در مدارس و کلاس‌های درس، در مسایل مذهبی، نمازهای جماعات و اجتماعات مختلف که به عنوان پایه‌های دین هستند و پایه‌های دین را  استحکام می‌بخشند، نقش آفرین باشند تا شان و جایگاه معلم در جامعه تبیین شود.

امام جمعه شهرکرد بر حضور معلمان در عرصه‌ها جهادی که امروز به شدت مورد نیاز است، تاکید کرد و گفت: معلمان همیشه در همه عرصه‌ها حضور پرشور و پررنگ داشتند و پیشگام هستند و در عرصه‌های جهادی نیز پیشگام باشند.

وی اظهار داشت: معلمان فعالیت‌های خود را محصور در کلاس و مدرسه نکنند و فراتر از کلاس و مدرسه در جامعه نقش‌آفرینی کنند.

نکونام گفت: معلمان در تغذیه علم و دانش در جامعه نقش مهم و اثرگذار دارند و در جامعه اسلامی نیز به شان و جایگاه معلم نگاه ویژه و خاص می‌شود و معلمان باید برای حفظ و توسعه این جایگاه از همه ظرفیت‌ها و توان خود استفاده کنند.

وی گفت: پیش از انقلاب اسلامی نظام تعلیم و تربیت در راستای اهداف و سیاست‌های سیاست‌گذاران مستکبر فعال بود اما امروز متولیان دانش و بینش در یک عرصه هدفمند برای رساندن جامعه به تعالی و تکامل فعالیت دارند.

امام جمعه شهرکرد بر رفع مشکلات معلمان از جمله مشکلات معیشتی، اقتصادی و سایر مشکلات از جمله طرح رتبه‌بندی آنان و تجلیل از معلمان و رفع مشکلات صنفی این قشر تاکید کرد و افزود: باید به جایگاه اصلی معلمان که تربیت و حفظ کرامت انسانی در جامعه است ،توجه بیشتر شود.

به گزارش ایرنا، در این جلسه جمعی از معلمان فرهنگی استان در خصوص رفع مشکلات این قشر، از جمله اجرای کامل طرح رتبه‌بندی، رفع مشکلات معیشتی، نگاه ویژه به معلمان و حذف درجه‌بندی، تبیین جایگاه معلمان و تجلیل از فعالیت این قشر در ایام کرونا مطالبی را ارائه دادند.

یک مراقب سلامت به ازای هر هزار و ۴۵۰ دانش‌آموز در مدارس فعال است

معاون تربیت‌بدنی و سلامت اداره کل آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری در این نشست گفت: به ازای هر یک‌هزار و ۴۵۰ دانش‌آموز در استان یک مراقب سلامت فعال است که این میانگین از سرانه کشوری پایین‌تر است.

فخرالدین اسدی با اشاره به اینکه در استان کمبود نیروی انسانی، تجهیزات ورزشی وجود دارد، افزود: سرانه استاندارد کشوری برای نیروی مراقب سلامت به ازای هر ۴۵۰ دانش‌آموز یک مراقب سلامت است.

به گفته وی،هم‌اکنون در سطح مدارس کشور به ازای هر ۳۰۰ دانش‌آموز یک معلم  تربیت‌بدنی فعالیت دارد که این تعداد در استان به ازای هر ۷۰۰ دانش‌آموز یک معلم تربیت‌بدنی است.

وی اظهار داشت:هم‌اکنون سرانه فضای ورزشی در مدارس استان ۳۴ صدم مترمربع است که سرانه استاندارد فضای ورزشی در کشور یک‌متر مربع است .

معاون تربیت بدنی و سلامت اداره کل آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری گفت: اجرای طرح آزادسازی مجموعه‌های ورزشی آموزش و پرورش برای دسترسی آسان والدین و دانش‌آموزان به فضای ورزشی، ایجاد نشاط، شادابی و پویایی دانش‌آموزان، غنی‌سازی اوقات فراغت آغاز شده است و والدین و دانش‌آموزان به صورت رایگان از فضاهای ورزشی استفاده خواهند کرد.

به گفته وی،در این طرح روزهای پنجشنبه مختص حضور مادران و دختران و جمعه ورزش پدران و پسران است.

اسدی افزود: برای بهینه‌سازی فضاهای و اماکن ورزشی استان، طرحی با عنوان طرح شیهد سلیمانی آغاز شد که در این طرح عملیات اجرای ۴۰ چمن مصنوعی، ۱۰سالن ورزشی، ۴۰ کلاس درس تربیت‌بدنی و ۴۰ اتاق بهداشت آغاز شده است.

معاون آموزش متوسطه اداره‌کل آموزش‌ و پرورش چهارمحال‌ و بختیاری نیز با اشاره به شیوع کرونا و مجازی شدن آموزش دانش‌آموزان گفت: کرونا فرصتی بود که جایگاه معلمان در نظام تعلیم و تربیت تبیین شود.

پژمان خلفیان افزود: در استان سه هزار و ۲۴۶ کلاس درس با ۷۴ هزار ۴۲۸ دانش‌آموز در مطقع متوسطه فعال است که در ایام کرونا، با توجه به اینکه نظام تعلیم و تربیت تعطیل نشد اما مجازی  شدن کلاس‌های درس باعث افزایش افت تحصیلی، افزایش بی‌سوادی، دورشدن دانش‌آموزان از فضای خانواده و کاهش ارتباط جمعی شد.

پوشش تحصیلی مقطع ابتدایی در چهارمحال وبختیاری ۹۹ درصد است

معاون آموزش ابتدایی اداره کل آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری گفت: پوشش تحصیلی مقطع ابتدایی در استان ۹۹ درصد است که این میزان پوشش تحصیلی در قبل از پیروزی انقلاب اسلامی ۳۹ درصد بود.

محمد محمدی افزود:هم‌اکنون پوشش تحصیلی مقطع پیش‌دبستانی در استان ۹۶ درصد است و در راستای برقراری عدالت آموزشی، آموزش رایگان مقطع پیش‌دبستانی در سطح مناطق محروم استان در دست اجراست.

وی افزود:هم‌اکنون ۱۱۰ مدرسه با جمعیت زیر ۶ دانش‌آموز و ۱۲۶ مدرسه با جمعیت زیر ۱۵  دانش‌آموز در مناطق محروم استان در مقطع ابتدایی فعال است .

به گفته وی، معلمان مقطع ابتدایی استان به عنوان معلمان پیشرو در سطح کشور هستند و طراحی، تدوین و تولید محتوای آموزشی پایه سوم ابتدایی  شور بر عهده معلمان استان است.

به گزارش ایرنا، در استان چهارمحال و بختیاری ۱۳ هزار فرهنگی کار تعلیم و تربیت ۲۲۰ هزار دانش‌آموز را برعهده دارند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha