حسین نیکونام روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: سامانه جامع مدیریت گردشگری سلامت ایران با هدف ساماندهی وضعیت ورود، خروج و خدمات دهی به گردشگران سلامت طراحی و به صورت آزمایشی در این استان اجرایی شد.
وی با بیان این که نتایج اجرای طرح بسیار رضایت بخش بوده است ادامه داد: مقرر شد از ۱۵ اردیبهشت ماه امسال تمامی فرآیندهای مرتبط با گردشگری سلامت استان خراسان رضوی در تمامی بخشها از جمله دفاتر مجاز گردشگری سلامت، بیمارستانها، پزشکان، مراکز درمانی مجاز به پذیرش بیماران بین الملل و مترجمان در این سامانه بارگذاری شود.
رییس جامعه حرفهای گردشگری سلامت خراسان رضوی گفت: به این ترتیب تمامی پروندههای مربوط در این بخش ثبت شده و برای توسعه بازار، رفع مشکلات و شناسایی موانع، باب جدیدی باز میشود.
نیکونام اظهار کرد: با توجه به فروکش کردن آمار مبتلایان به کرونا در ایران و کشورهای بازار هدف و بهتر شدن شرایط و تسهیل سفر، شرایط کمی بهتر شده است.
وی ادامه داد: اگر اتفاق سیاسی، امنیتی و یا بهداشتی جدیدی رخ ندهد امیدواریم از اواخر خرداد ۱۴۰۱ تا ۱۵ مهرماه روزهای پر رونقی را در بخش گردشگری سلامت کشور شاهد باشیم.
رییس جامعه حرفهای گردشگری سلامت خراسان رضوی گفت: هم اکنون تمامی آمارهای اعلامی از سوی تمام دستگاههای متولی تقریبی است و در سال ۱۴۰۰ حدود ۲۰۰ هزار گردشگر سلامت که عمدتا از کشورهای عراق و افغانستان بودهاند در ایران سرویسهای درمانی خود را دریافت کردهاند.
نیکونام با بیان اینکه بیش از ۸۵ درصد گردشگران سلامت خراسان رضوی از ۲ کشور عراق و افغانستان هستند افزود: ۱۵ درصد دیگر گردشگران سلامت ما در استان از ۵۰ ملیت هستند که عمدتا از کشورهای همسایه در خلیج فارس و آسیای میانه به این خطه سفر می کنند.
وی ادامه داد: با توجه به موهبت الهی وجود بارگاه ملکوتی امام رضا (ع) و ظرفیت بالای بخش گردشگری سلامت مشهد از جمله تعداد ۶۰ بیمارستان مجهز و وجود بیش از ۵۲ درصد مراکز اقامتی ایران در مشهد و بیش از ۶ هزار پزشک فعال به اکثر درخواستهای گردشگران سلامت پاسخ داده میشود.
او اضافه کرد: از جمله خدمات ارائه شده می توان به حوزه زنان و درمان ناباروری، ارتوپدی و جراحی مفاصل، بیماریهای قلب و عروق، جراحی مغز و اعصاب، آنکولوژی و درمان سرطان، چشم پزشکی و اعمال پیوند مرتبط با چشم، دندانپزشکی، جراحیهای عمومی، ارولوژی و کلیه، زیبایی و کاشت مو و بخش پیوند کلیه که عامل تحرک و پویایی بخش خصوصی و جذب گردشگران سلامت خواهد بود اشاره کرد که عمده خدمات مورد تقاضای گردشگران نیز در همین بخش است.
نظر شما