به گزارش خبرنگار ایرنا، ماموستا فایق رستمی در خطبههای نماز جمعه این هفته سنندج اظهار داشت: آموزش و پرورش زیرساخت و بنیان علمی، اقتصادی و فرهنگی کشور محسوب میشود و این حوزه باید تقویت شود.
وی شان معلم را در دین اسلام و نزد پروردگار بسیار ارزشمند دانست و اضافه کرد: مقام معلم آنقدر والا است که پروردگار قبل از هر چیزی در قرآن، خود را معلم و آموزش دهنده توصیف کرده است، بنابراین حفظ جایگاه معلمان بر همه اقشار جامعه ضروری است.
خطیب جمعه سنندج با بیان اینکه حضرت علی(ع) نیز خود را بنده کسی دانسته که یک کلمه از او بیاموزد، ادامه داد: خانوادهها باید کودکان و نوجوانان را طوری تربیت کنند که شان و جایگاه معلم نزد آنان مقدس باشد که در این صورت است، میتوان شاهد گسترش اخلاق و توسعه علمی کشور بود.
ماموستا رستمی در بخش دیگری از خطبهها، ضمن محکومیت کشتار مسلمانان توسط گروههای متعصب و تندرو، اظهار داشت: دین اسلام همواره برای جان انسان ارزش قائل شده و کشتن انسان بی گناه در آموزههای اسلامی محکوم و غیرقابل قبول است.
وی وجود امنیت را در کشورمان، نعمتی ارزشمند و غیرقابل انکار عنوان کرد و یادآور شد: با تلاش و ایثارگریهای نیروهای مسلح، ایران از امنیتی پایدار برخوردار است و همه باید قدر آن را بدانیم و برای توسعه کشور همگام با مسوولان گام برداریم.
مدیرکل آموزش و پرورش کردستان هم پیش از خطبهها در سخنانی به مناسبت هفته معلم اظهار داشت: ۲۳ هزار و ۷۱۱ معلم در چهار هزار و ۲۱۱ آموزشگاه به ۳۲۷ هزار و ۲۵۰ دانش آموز در سطح استان خدمت میکنند که ۲۵۲ هزار و ۴۳۴ نفر از دانش آموزان شهری و ۷۴ هزار و ۸۱۶ نفر هم روستایی هستند.
هاشم ناظمی جلال نرخ پوشش تحصیلی را در دوره ابتدایی ۹۸ درصد و دوره متوسطه ۹۳ درصد اعلام کرد و افزود: در دوره شیوع کرونا، فرهنگیان سختیهای زیادی را برای آموزش در فضای مجازی متحمل شدند و همین دوران باعث شد نقش تعیین کننده معلم بیشتر برای مردم مشخص شود.
وی بر تلاش برای ارتقای جایگاه معلم در جامعه تاکید کرد و ادامه داد: معلمان باید به فکر جایگاه خود باشند و البته نیاز است دستگاههای دیگر نیز از جمله رسانهها، برای حفظ شان معلم همکاری کنند و نقش ارتباط خانه و مدرسه نیز در این رابطه مهم است.
نماز جمعه سنندج هر هفته در مسجد دارالحسان سنندج که در ضلع شمالی خیابان امام خمینی(ره) واقع شده، برگزار میشود.
مسجد دارالاحسان سنندج از مساجد قدیمی کشور محسوب می شود و برابر کتیبههای موجود در بنای آن، این مسجد سال ۱۲۲۷ هجری قمری توسط امان الله خان اردلان والی کردستان ساخته شده و از نظر فضاهای موجود مشتمل بر ۲ ایوان شرقی و جنوبی، گلدسته های موجود بر بالای ایوان شرقی، صحن مرکزی، ۱۲ حجره اطراف، شبستان ستوندار با ۲۴ ستون سنگی مارپیچ است.
در سال های اخیر به دلیل افزایش تعداد نمازگزاران صحن جدید این مسجد در پنج طبقه نیز احداث شده و زنان و مردان مومن سنندجی هر هفته نماز وحدت بخش جمعه را در این مکان اقامه میکنند.
نظر شما