وحید حسینی نامی در گفت وگو با خبرنگار سینمایی ایرنا درباره ضرورت برگزاری جایزه ایسفا به عنوان مهمترین جایزه صنفی فیلم کوتاه گفت: برگزاری جایزه «ایسفا» از دو منظر ضروری و مهم است؛ اول اینکه فرآیند برگزاری آن از شکل برگزاری دولتی جداست و سازوکاری کاملاً مستقل دارد و دوم اینکه این جوایز توسط بدنه سینمای کوتاه و داوری فعالان اینحوزه مشخص میشود و همین موضوع، اعتبار این جایزه را بالا میبرد. در واقع، یک آکادمی متشکل از فعالان عرصه فیلم کوتاه، جایزه را مشخص میکنند.
این فیلمساز در پاسخ به این پرسش که حضور در جایزه ایسفا برای فیلمسازان فیلم کوتاه چقدر از اهمیت برخوردار است و جایزه آن چقدر اعتبار دارد، بیان کرد: مستقل و تخصصی بودن فرآیند برگزاری جوایز آکادمی «ایسفا» میتواند از دلایل شرکت در این رویداد برای فیلمسازان به حساب آید.
این عضو انجمن فیلم کوتاه ایران (ایسفا) درباره میزان تاثیرگذاری این جایزه مستقل سینمای کوتاه، توضیح داد: جوایز آکادمی «ایسفا» در طول چند سال برگزاری به خودش شکل و فرم داده است اما کماکان در حال آسیب شناسی است و روی ایرادهای احتمالی کار موثر صورت میگیرد.
وی افزود: مهم این است در سال های آینده با رفع موانع و ایرادهای جزئی، این رویداد به جایگاهی بالاتر و مهمتر از اکنون برسد و این موانع توسط خود سینماگران و انجمن فیلم کوتاه ترمیم و اصلاح شود. در واقع رویداد کنونی نیز حاصل تجربههای دوره های اخیر جایزه است و هیچ تحمیل و توصیهای از بیرون وجود ندارد و این مهم، از ویژگیهای بارز این رویداد به شمار میآید.
حسینی نامی پیشنهاد کرد: جوایز ایسفا در طول زمان به مهمترین جایزه فیلم کوتاه ایران تبدیل شده است و جریان سازی این جوایز را میتوان در طول سالهای اخیر ردیابی کرد. به اعتقاد من، تقویت آکادمی و وسعت بخشیدن به آن و بهره مندی از نظر منتقدان، استادان دانشگاه و فعالان جدی حوزه فیلم کوتاه بر اهمیت این جوایز در سالهای آتی خواهد افزود.
دوازدهمین دوره جوایز آکادمی انجمن فیلم کوتاه ایران (ایسفا) به دبیری مرجان اشرفی زاده بهار ۱۴۰۱ برگزار خواهد شد.
نظر شما