موفقیت فارس در پیوند اعضا، در دوران کرونا تداوم یافت

شیراز - ایرنا- معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز با اشاره به اینکه همه گیری کرونا جراحی های پیوند اعضا را در تمامی دنیا تحت تاثیر قرار داد، گفت: با برنامه ریزی های انجام شده، موفقیت فارس در جراحی های پیوند اعضا، در دوران کرونا نیز تداوم یافت و در سال ۱۴۰۰، تعداد ۳۸۵ مورد پیوند کبد انجام شد.

مهرداد شریفی روز شنبه در نشست خبری آغاز هفته ملی سلامت با تبیین سیمای سلامت فارس در حوزه درمان افزود: انجام ۳۲۷ مورد جراحی پیوند کلیه، ۳۸۵ مورد پیوند کبد، ۱۲مورد پیوند قلب، ۲۶مورد پیوند کلیه و پانکراس، هشت مورد پیوند روده، سه مورد پیوند پانکراس، ۵۵مورد پیوند پوست، ۱۳۶مورد پیوند مغز استخوان، ۳۲۰مورد پیوند قرنیه و ۶۸مورد کاشت حلزون شنوایی در سال ۱۴۰۰، بخش مهم دیگری از توانمندی های مجموعه سلامت در جراحی های پیچیده پیوند اعضا است.

او با اشاره به تلاش های انجام گرفته برای توسعه تخت های بیمارستانی در استان فارس اظهار کرد: از جمله پروژه های در دست احداث که امیدواریم در نیمه نخست سال جاری به بهره برداری برسد، بیمارستان سیصد تخت خوابی روانپزشکی در شهر صدرا است که می تواند نیاز بیماران استان را به تخت های روانپزشکی تا حد زیادی برطرف کرده و شاهد توسعه خدمات سلامت روان در فارس باشیم.

شریفی در بخش دیگری از صحبت های خود با بیان اینکه یکی از اولویت های این معاونت در نیمه دوم سال ۱۴۰۰، گسترش خدمت رسانی به بیماران غیرکرونا بوده است، گفت: هم اکنون ۶۷ بیمارستان خصوصی و دولتی در استان فارس فعالیت دارند که از این تعداد، ۴۳بیمارستان دانشگاهی است.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز با اعلام اینکه در سال ۱۴۰۰ ، دو میلیون و ۴۲۰ هزار مورد ویزیت سرپایی در درمانگاه های زیرمجموعه دانشگاه انجام شده است، گفت: انجام بیش از ۸۸هزار جراحی عادی، بیش از ۲۲هزار جراحی اورژانسی و بیش از هفت و نیم میلیون خدمت پاراکلینیکی در بیمارستان های دانشگاهی، بخش دیگری از خدمات مجموعه سلامت استان در سال ۱۴۰۰ بوده است. 

سه بیمارستان و مرکز درمانی در فارس، راه اندازی می شود

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز هم از برنامه ریزی برای افتتاح بیمارستان حضرت امام علی(ع) کازرون، بیمارستان ۳۲ تخت خوابی گله دار و مرکز ۱۰ تخت خوابی فورگ در شهرستان داراب، طی ماه های آینده

سید ابوالفضل هاشمی اصل در نشست خبری آغاز هفته ملی سلامت، با گرامیداشت این مناسبت، بخشی از تلاش های انجام گرفته در معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه را در دوران کرونا بیان کرد.

او با اشاره به گستردگی بیش از ۴۴ هزار نفری خانواده سلامت فارس شامل کارکنان، اعضای هیات علمی و دانشجویان، افزود: اعضای مجموعه سلامت استان در طی بیش از دو سال دوران کرونا، ایثارگرانه در خط مقدم مبارزه با این بیماری تلاش کردند و در معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه نیز تلاش می شود تا زمینه توسعه خدمات رفاهی برای آنان فراهم شود.

 هاشمی اصل از تبدیل وضعیت نیروهای ایثارگر دانشگاه در چهار ماهه پایانی سال ۱۴۰۱، به عنوان یکی از ماموریت های مهم این معاونت در سال گذشته یاد کرد و ادامه داد: در حال حاضر نیز موضوع تبدیل وضعیت کارکنان، از دیگر برنامه های در دست اقدام این معاونت محسوب می شود.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی شیراز اظهار کرد: این معاونت در ایام کرونا نیز کوشیده است تا روند توسعه زیرساختی خدمات حوزه سلامت، به روال گذشته ادامه داشته باشد که بهره برداری از بیمارستان شهدای سلامت نی ریز، از جمله این اقدامات بوده است.

او در ادامه از برگزاری آزمون استخدام نیرو برای این بیمارستان و همچنین سه مرکز در دست افتتاح دیگر در استان خبر داد که به زودی این نیروها کار خود را در مجموعه سلامت استان آغاز می کنند.

 هاشمی اصل در بخش دیگری از صحبت های خود، پیگیری برای پرداخت مطالبات مجموعه سلامت استان با مجموعه وزارت بهداشت، سازمان های بیمه گر و سازمان برنامه و بودجه با برگزاری نشست های هم اندیشی متعدد را دیگر محور فعالیت های این معاونت برشمرد و اظهار کرد: بخشی از این تلاش ها با شتاب بخشیدن به پرداخت معوقه های کارکنان دانشگاه، به ثمر رسیده و تسریع این امر نیز در حال پیگیری است.

این مقام مسوول در دانشگاه علوم پزشکی شیراز همچنین با اشاره به برنامه ریزی برای راه اندازی سه بیمارستان بزرگ در شیراز، از پیگیری این معاونت برای سرعت بخشیدن به روند احداث این پروژه ها و افزوده شدن به چرخه سلامت استان خبر داد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha