به گزارش خبرنگار ایرنا، آیت الله حبیب الله شعبانی موثقی روز یکشنبه در شورای اداری استان همدان افزود: آمارهای دیوان محاسبات گویای بالا بودن فساد و اختلاس در جامعه نیست و تخلف های مالی طبق گزارش دیوان بسیار اندک بوده که مردم باید به این موضوع توجه داشته باشند که نظارت قوی بر روی هزینه کرد بیت المال نظارت و سلامت عملکرد مسئولان وجود دارد.
وی اضافه کرد: آمارهای ارائه شده موید سلامت دستگاه ها و مدیران است اما دشمن با راه اندازی یک جنگ ترکیبی و شناختی دنبال برجسته کردن فساد های موجود بوده که اخبار این مسائل گاهی مواقع جامعه را نیز تحت تاثیر قرار داده است.
نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه شهر همدان گفت: دشمنان با برجسته سازی برخی موضوعات اینگونه القا می کنند که فساد مالی جامعه را فرا گرفته و بیت المال طعمه برخی افراد شده است در حالیکه آمارها این را نشان نمی دهد.
آیت الله شعبانی موثقی اظهار داشت: برای نمونه دیوان محاسبات استان همدان بر هزینه کرد ۱۲ هزار میلیارد تومان در این استان نظارت کرده که ۲ میلیارد تومان آن هم به علت ناآگاهی مسئول از قانون، واخواهی شده است.
وی با بیان اینکه نقش پیشینه دیوان محاسبات در نظارت ها بسیار مهم است گفت: دریافت مشورت از دیوان محاسبات پیش از انجام هر کاری از سوی مدیران به قانونمداری و سلامت دستگاه کمک، عملکرد مدیران را تسهیل و گره های موجود را رفع می کند.
نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه شهر همدان ادامه داد: رویکرد دیوان محاسبات کمک به تحقق اهداف دستگاه های اجرایی از قانون است و مدیران می توانند برای کمک به رونق تولید، عدالت اقتصادی، عدالت اجتماعی و رفع گره های موجود از دیوان محاسبات یاری و همفکری بطلبند.
آیت الله شعبانی موثقی بیان کرد: نظارت امری عقلی و شرعی بوده و هر میزان این اهرم قوی تر باشد بهره وری دستگاه ها و نظام اداری بیشتر می شود.
وی اولین و قوی ترین نظارت را نظارت درونی دانست و افزود: احساس مسئولیت و پاسخگویی انسان در پیشگاه الهی نسبت به همه کارها به ویژه بیت المال سبب پیشگیری از گناه و تخلف می شود.
نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه شهر همدان درباره بیان حساسیت امیرالمومنین(ع) نسبت به بیت المال گفت: اما علی(ع) تعابیر مختلفی در زمینه بیت المال از جمله «مال الله» دارند و انسان را امانتدار اموال خدا و پاسخگو بودن نسبت به این موضوع در برابر خدا می داند.
آیت الله شعبانی موثقی ادامه داد: امام علی(ع) در تعبیر دیگری بیت المال را «اموال الناس» و خود را خزانه دار اموال مردم می دانست و هر وقت گزارشی از تخلف مالی به ایشان می رسید تهدید آمیز با فرد متخلف صحبت می کرد.
وی اضافه کرد: هر گونه تخلف و حیف و میل در زمینه بیت المال، به نحوی مواجه و رویارویی با جامعه اسلامی و همه مسلمانان جهان است.
نظر شما