دکتر علی محمدیان اردی روز دوشنبه در مصاحبه با خبرنگار ایرنا، این کمکها را شامل تجهیزات سرمایهای و اقلام بهداشتی یک بار مصرف عنوان کرد و گفت: بدون همراهی خیرین و تمام فعالان عرصه بهداشت و سلامت و از جمله اصحاب رسانه، مدیریت دوره شیوع کرونا سختتر می شد.
وی شیوع کرونا را با وجود تحمیل هزینههای بسیار سنگین بر دانشگاههای علوم پزشکی و سیستم سلامت کشور موجب تامین و تجهیز بخشی از نیاز مراکز درمانی و بهداشتی از جمله تهیه دستگاههای سی.تی.اسکن و اکسیژنساز ذکر کرد.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی استان اردبیل همچنین پرداخت مطالبات کارکنان بویژه بعد از همهگیری کرونا را مهمترین چالش بخش بهداشت و درمان استان اردبیل ذکر کرد و گفت: هنوز بخشی از مطالبات سال ۱۳۹۸ و نیز کل مطالبات سال ۱۳۹۹ و ۱۴۰۰ پرداخت نشده است.
وی در ادامه شمار تخت در حال استفاده در مراکز درمانی استان اردبیل را ۱۸۰۰ تخت اعلام کرد و افزود: این استان در زمینه بهرهمندی از تخت بیمارستانی از میانگین کشوری عقبتر است.
دکتر محمدیان اردی با بیان این که با احداث بیمارستانهای جدید این کمبود تخت بیمارستانی جبران میشود، اظهار کرد: بیمارستان ۵۴۰ تختخوابی نجف زاده اردبیل که هماکنون ۱۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد، در اولویت تکمیل قرار گرفته است.
وی خاطرنشان کرد: برای تکمیل این بیمارستان، در بودجه سال جاری ردیف اعتباری خوبی پیشبینی شده ولی هنوز ابلاغ نشده و بر اساس برنامه، در سال ۱۴۰۵ به بهرهبرداری میرسد.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی استان اردبیل همچنین گفت: ردیف اعتباری بیمارستان یکهزار تختخوابی اردبیل هم حفظ شده ولی عملیات ساخت آن، پس از تکمیل ساخت بیمارستان ۵۴۰ تختخوابی نجف زاده به صورت جدی دنبال خواهد شد.
وی اضافه کرد: دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی استان اردبیل با ۹ هزار و ۵۰۰ نفر نیروی فعال در استان مشغول خدمترسانی به مردم است و خدمات خود را در دورترین و مرزیترین روستاها نیز گسترش ارائه میدهد.
نظر شما