مالک رحمتی روز سهشنبه در گفت و گو با خبرنگاران افزود: آستان قدس رضوی با توجه ویژه تولیت، هر آنچه در توان داشته است برای شکل گیری یک تفاهم و توافق راهبردی و همه جانبه به نفع مردم و شهر مشهد به کار گرفت و اکنون اجرایی کردن توافق بر عهده مدیریت شهری است تا همه ابعاد این طرح اجرایی شود.
وی با تشکر از همکاری مدیران دستگاههای مختلف استان برای انجام این کار افزود: آستان قدس رضوی به عنوان امانتدار و متولی حفاظت از این اراضی موقوفه، شهرداری مشهد به عنوان مدیریت شهری و ارتش به عنوان بهرهبردار سابق این اراضی با همکاری استاندار این کار را به سرانجام رساندند همچنین وزارت راه و شهرسازی و سازمان قضایی نیروهای مسلح هم اقدامات موثری در این راه انجام دادند.
وی ادامه داد: امیدواریم عملیات اجرایی بازگشایی معابر این طرح هر چه زودتر آغاز شود.
دیروز طرح انتقال پادگان لشکر ۷۷ ارتش در مشهد به تصویب کمیسیون شورای عالی معماری و شهرسازی رسید.
به گزارش ایرنا، طرح انتقال پادگان ارتش از مشهد به خارج از این شهر از سال ۱۳۸۸ با توجه به منویات فرمانده کل قوا، فرماندهی کل ارتش و فرماندهی نیروی زمینی ارتش در دستور کار قرار گرفت.
اقدامات لازم برای جا به جایی پادگان مشهد با هماهنگی آستان قدس رضوی، پشتیبانی شورای اسلامی شهر مشهد و استانداری خراسان رضوی و با تغییر کاربری اراضی ضلع جنوبی پادگان لشگر ۷۷ انجام شد.
زمینهای ارتش در ۲ بخش شمالی و جنوبی بزرگراه شهید سلیمانی مشهد واقع شده است. در بخش شمالی، پادگان ارتش و در بخش جنوبی بزرگراه و زمینهای موسوم به آبشار ۲ قرار دارد که در سال ۱۳۸۸ موضوع طرح تفصیلی اراضی آبشار ۲ در کمیسیون ماده پنج مطرح شد و مصوبه این کمیسیون را دریافت کرد و پس از آن، این مصوبه به شورایعالی معماری و شهرسازی نیز فرستاده شد و در ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۰ به تصویب رسید اما بعد از این مصوبه به دلیل اختلاف بین شهرداری و ارتش، تغییر کاربری پادگان تا این دولت بلاتکلیف مانده بود.
نظر شما