دکتر جواد اعلمی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: عدم تاثیر اصلاح ارز ترجیحی بر افزایش قیمت دارو و واکسن دامپزشکی به دو دلیل مهم از جمله بالا بودن میزان تولید و تامین داخلی دارو، واکسن و مواد بیولوژیک دامپزشکی در داخل کشور است.
وی با بیان این که میزان واردات دارو و واکسن در این حوزه بسیار اندک و ناچیز است ادامه داد: ابلاغ حذف یا کاهش مالیات بر ارزش افزوده داروهای دامپزشکی وارداتی به گمرک، از دیگر عوامل موثر در عدم افزایش قیمت اقلام دارویی دامپزشکی است.
مدیر کل دامپزشکی خراسان رضوی تاکید کرد: دامداران و مرغداران به هیچ وجه نگران افزایش قیمت در زمینه نهادههای دامپزشکی دام و طیور نباشند و با توجه به بالا بودن میزان تولید و تجربه خروج از دایره مصرف بسیاری از داروها به دلیل پایان تاریخ مصرف، حتی در برخی موارد شاهد کاهش قیمت با هدف ترغیب دامدار به خرید دارو هم هستیم.
اعلمی افزود: برنامههای واکسیناسیون دام و طیور طبق روال عادی و برنامه گذشته و با هدف پوشش ۱۰۰ درصدی جمعیت دامی در خراسان رضوی تداوم مییابد.
وی ادامه داد: هم اکنون حدود هشت میلیون راس دام سبک و بین ۳۰۰ تا ۳۵۰ هزار راس دام سنگین در استان داریم و ماهانه به طور معمول بین ۹ تا ۱۰ میلیون جوجهریزی برای تولید مرغ گوشتی در خراسان رضوی انجام میشود.
مدیر کل دامپزشکی خراسان رضوی گفت: برنامه رصد و پایش عرضه نهادههای دام و طیور در حوزه دامپزشکی همچون گذشته به صورت مرتب در استان انجام میشود.
اعلمی افزود: به صورت معمول سالانه بین یک تا یک میلیون و ۲۰۰ راس دام سبک و ۱۰۰ هزار راس دام سنگین در خراسان رضوی کشتار میشود و هر شب نیز به صورت معمول در کشتارگاه طیور،کشتار بین ۳۰۰ تا ۴۰۰ هزار قطعه مرغ گوشتی ثبت میشود.
وی اضافه کرد: برنامه واکسیناسیون راهبردی و غیر راهبردی دام و طیور طبق برنامه پیشبینی شده با هدف پوشش صددرصدی مانند سالهای گذشته در حال انجام است.
نظر شما