امانقلیچ شادمهر عصر روز پنجشنبه در حاشیه بازدید رییس و برخی اعضای کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی و رییس سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای کشور از برخی راههای روستایی گنبدکاووس به خبرنگار ایرنا گفت: این شهرستان ۳۷۵ هزار نفری افزون بر ۸۰۰ کیلومتر راه فرعی و روستایی دارد که بسیاری از آنها کم عرض و فاقد شانه خاکی، خظ کشی و تابلو و علائم راهنمایی و رانندگی بوده و تعداد زیادی نقطه حادثه خیز دارند.
وی افزود: وضعیت نامناسب جادههای ارتباطی و روستایی گنبدکاووس سبب شده تا این شهرستان همواره در بحث تصادفات رانندگی و آمار فوت و مجروحان این سوانح، آمار بالایی در بین ۱۴ شهرستان استان گلستان داشته باشد.
شادمهر اضافه کرد: در سفر امروز رییس و برخی اعضای کمیسیون عمران مجلس و معاون وزیر راه و شهرسازی و رییس سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای کشور موافقت شد تا اعتبارات ویژهای برای بهبود وضعیت جاده های روستایی گنبدکاووس اختصاص یابد.
نماینده مردم گنبدکاووس در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: تکمیل ادامه جاده کنارگذر ضلع شرق این شهر و احداث دهنه پل مورد نیاز، زیرسازی و آسفالت دوباره ۶ کیلومتر از جاده روستای آق آباد به سمت چای قوشان، اختصاص ۴۰ میلیارد ریال برای احداث پل رودخانه روستای "چای قوشان کوچک" و بهسازی آسفالت جاده روستای "آق قایه" و تسریع در تکمیل جاده ترانزیتی موسوم به نفت از جمله قولهای داده شده امروز مسوولان بود.
وی تصریح کرد: گنبدکاووس دومین شهرستان بزرگ استان گلستان است که باید به ایجاد یا تکمیل زیرساختهای آن در بخشهای مختلف از جمله جادههای ارتباطی آن توجه شود.
شادمهر گفت: بسیاری از اهالی شهرستانهای ( آزادشهر، رامیان، مینودشت، گالیکش، کلاله و مراوه تپه) واقع درشرق گلستان و برخی شهرستانهای واقع در غرب گلستان مانند علی آبادکتول، آق قلا، بندرترکمن و گمیشان برای اموران مختلف از جمله دید و بازدید و یا خرید و دریافت خدمات درمانی به گنبدکاووس مراجعه میکنند.
نیمی از جمعیت ۲ میلیون نفری گلستان در هفت شهرستان واقع درشرق این استان سکونت دارند.
نظر شما