دکتر محمدعلی زلفی گل روز پنجشنبه و در گفت وگوی اختصاصی با خبرنگار ایرنا در مشهد افزود: در موضوع مرجعیت علمی و معرفی افراد شاخص و الگو به دانشجویان تاکنون اقداماتی صورت گرفته است که از آن جمله میتوان به انتشار مقالات علمی آنها در مجلات برتر علمی کشور اشاره کرد تا بتوانند تحت نمایه بینالمللی قرار گیرند.
وی با اشاره به حمایت از دانشمندان مطرح علمی کشور در مسیر اثربخشی بیشتر افزود: باید دانشجویان برتر را نیز مورد حمایت قرار دهیم زیرا در موضوع دیپلماسی علمی حمایت ویژه از اساتید و دانشجویان برای شرکت در مجامع جهانی و یا ایجاد فرصتهای مطالعاتی در دانشگاههای جهان بسیار اثرگذار است.
وزیر علوم بیان کرد: برگزاری المپیادهای علمی و جشنوارهای داخلی همچون رازی، خوارزمی و فارابی در کنار انتخاب استاد، پژوهشگر و فناور نمونه کشور و همچنین برگزیدگان فرهنگستانها و جایزه ابوریحان در مسیر معرفی این الگوها به سایر جوانان دانشجو و نخبه کشور نقش بسزایی دارد.
او گفت: همه این محورها در حقیقت فرآیندهایی هستند که برون داده آن انتخاب و معرفی افراد مرجع علمی به عنوان الگویی برای جامعه علمی کشور را در پی دارد.
زلفی گل افزود: از سوی دیگر بسیاری از استادان کشورمان با سایر کشورهای اسلامی و همسایه در ارتباط هستند که میتوانند به عنوان مرجع و الگویی برای این کشورها نیز معرفی شوند.
نظر شما