جلیل سروری روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره به اینکه نمایشگاه کتاب، فرصت مناسبی برای ایجاد ارتباط میان مخاطبان، نویسندگان و اصحاب قلم است، افزود: این فرصت باعث تشویق و ترغیب مخاطب به مطالعه کتابهای نویسندگان میشود.
وی بیان کرد: بر همین اساس ناشران این استان در حال برنامه ریزی برای برگزاری نشست های تخصصی، نقد و رونمایی از کتابهای منتشره خود با حضور نویسندگان هستند.
سرپرست معاونت فرهنگی و رسانه ای اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی اظهار کرد: این اداره کل از تسریع صدور مجوز کتابهای ناشران برای رسیدن به سی و سومین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران حمایت کرده و پیگیری لازم را برای حل مشکلات ناشران به منظور ثبت کتابها در سامانه خانه کتاب به عمل آورده است.
سروری گفت: با توجه به هزینه بالای ایاب و ذهاب، اسکان و همچنین نیروی اجرایی، بیشتر ناشران استان ترجیح دادند تا در قسمت نمایشگاه مجازی شرکت کنند.
نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران که نخستین دوره آن در سال ۱۳۶۶ برگزار شد حالا بعد از ۲ سال وقفه، به دلیل همهگیری بیماری کرونا، بار دیگر از چهارشنبه ۲۱ اردیبهشت تا شنبه ۳۱ اردیبهشت در مصلای امام خمینی (ره) در حال برگزاری است. از نکات قابل توجه برگزاری دوره سی و سوم نمایشگاه کتاب این است که به صورت مجازی نیز به صورت ۲۴ ساعت در سامانه ketab.ir فعال خواهد بود و مخاطبان میتوانند در بخش مجازی از بنهای تخفیف منظور شده نیز استفاده کنند.
نظر شما