نماینده ولی‌فقیه در کردستان: روحانیون جزییات طرح مردمی‌سازی یارانه ها را تبیین کنند

سنندج- ایرنا- نماینده ولی فقیه در کردستان گفت: اگرچه برخی در برابر بسیاری از واقعیت‌های کنونی جامعه سکوت کرده و در مقابل مسائل روز موضع گیری دلبخواهی دارند ولی انتظار می‌رود که روحانیون اهداف طرح مردمی‌سازی یارانه ها را برای مردم تبیین کنند.

به گزارش خبرنگار ایرنا، حجت‌الاسلام عبدالرضا پورذهبی روز یکشنبه در همایش تجلیل از مدرسان مدارس علوم دینی استان کردستان اظهار داشت: علما با تبیین و شفاف سازی طرح‌ اصلاح پرداخت یارانه‌ها برای مردم، می‌توانند کمک حال دولت بوده و در کنار آن، مانع ایجاد خلل توسط افراد سودجو برای اجرای این مهم باشند.

وی اضافه کرد: در شرایط کنونی و در همه برهه‌ها، تقویت سطح علمی و به‌ روزرسانی معلومات، آگاهی‌بخشی و توجه ویژه به ارزش‌ها و هوشمندی معلمان و روحانیون نسبت به مسائل روز ضروری است.

نماینده ولی فقیه در کردستان در بخش دیگری از سخنانش بر لزوم حفظ مقام  و جایگاه معلم در جامعه تاکید کرد و افزود: قشر معلم و مدرس یکی از عزیزترین و دلسوزترین اقشار جامعه بوده که باید همه ما حرمت آنها را گرفته و همواره به نیکی و با احترام از آنان یاد کنیم.

وی با بیان اینکه معلمان و اساتید از علم، شرافت، شفقت و دلسوزی و معنویت برخوردارند، ادامه داد: علم احترام‌ می‌آورد، همان‌گونه که انسان معلم الگوی اخلاق،  با علم، با شرف و در نهایت سادگی زندگی می‌کنند.

نماینده ولی فقیه در کردستان با تأکید بر اینکه شرافت و علم خود را با هیچ چیزی عوض نکنیم، اضافه کرد: البته علم‌آموزی و آموزش نیازمند پیش مطالعه است،  معلمان در حین تدریس به بیان نکات مهم و ارزش‌ها بپردازند چراکه کسانی اعلم و مورد توجه قرار می‌گیرند که در شیوه تدریس نکته بگویند.

حجت‌الاسلام پورذهبی تقویت سطح علمی و به‌روزرسانی معلومات، آگاهی‌بخشی و توجه ویژه به ارزش‌ها همچون ایثار و شهادت شهدا و هوشمندی نسبت به مسائل روز را نیاز جامعه امروزی دانست و اظهار داشت: علم‌ معلمان باید روز به روز تقویت و به‌روزرسانی شود.

وی با اشاره به اینکه برخی‌ افراد از ایجاد اختلاف و تفرقه میان مسلمانان شیعه و سنی خوشحال و در هر مناسبتی مدام دنبال تفرقه‌افکنی هستند، افزود: خوشبختانه در کردستان با این مسئله مواجه نیستیم اما فضای مجازی رهاشده و دشمنان از این بستر دنبال رسیدن به اهداف پلید خود هستند.

حجت‌الاسلام پورذهبی با تأکید بر اینکه علما دشمن‌شناس و زمان‌شناس باشند، یادآور شد: جامعه کنونی نیاز به آرامش داشته و روحانیون باید در بیان مطالب و نحوه موضع‌گیری‌ها دقت داشته باشند و در هر مسئله‌ای نگاهمان به موضع و فرمایشات رهبر معظم انقلاب و نظام باشد چراکه ایشان کسانی را که دنبال تفرقه و اختلاف هستند مزدور می‌دانند.

لزوم بالا بودن آستانه تحمل روحانیون در برابر سوالات و نظرات جوانان 

مدیر مرکز بزرگ اسلامی غرب کشور هم با بیان اینکه شهید مطهری و روحانیون تاثیرگذار اهل تشیع و تسنن همیشه دنبال ریشه یابی بوده‌اند، افزود: این علما خودشان را همیشه محقق فرض می کردند و می دانستند که باید به عمق مسایل پی ببرند.

حجت الاسلام سعید عسگری خصوصیت دیگر شهید مطهری را بالا بودن آستانه تحمل وی دانست و ادامه داد: برخلاف شهید مطهری، امروز آستانه تحمل خیلی از علما و روحانیون اهل سنت و تشیع پایین آمده است که قابل قبول نیست.

وی بر لزوم جواب ارائه قانع کننده به سوالات جوانان تاکید و اضافه کرد: باید آستانه تحمل علمای دین آنقدر بالا برود که حتی حرف افراد ادیان دیگر و بی دین نیز را بشنوند، چراکه دنیا، دنیای ایجاد شک و تردید است و پاسخ به سوالات دیگران به ویژه نسل جوان را باید با صبوری داد.

مدیر مرکز بزرگ اسلامی غرب کشور یادآور شد: باید سوالات و صحبت‌های نسل امروز را کنکاش و بررسی کرد، در حالیکه برخی از روحانیون با عصبانیت پاسخ پرسش‌ها و نظرات جوانان را می دهند و همین پایین بودن آستانه تحمل باعث دوری نسل جوان از مساجد و محافل دینی می شود.

در پایان این همایش از هشت تن از اساتید برتر مدارس علوم دینی کردستان تقدیر شد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha