به گزارش ایرنا از اعلام روز چهارشنبه روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد قشم، افشار فتح الهی در جلسه دیدار با رییس اداره کل سوخت گیری هواپیمایی کشور و هیات همراه، اظهار داشت: در حال انجام پیش بینی های لازم برای میزبانی شایسته از تماشاگران جام جهانی ۲۰۲۲ قطر هستیم.
وی با اشاره به ظرفیت بین المللی فرودگاه قشم گفت: افزایش تجهیزات سوخت رسان در کنار افزایش ظرفیت ذخیره سازی سوخت هواپیمایی در فرودگاه بین المللی قشم، بخشی از برنامه های ما برای مدیریت میزبانی تماشاگران این رویداد است.
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم همچنین یادآور شد: ستاد کمک به برگزاری جام جهانی قطر نیز در جزیره قشم با هدف میزبانی شایسته از گردشگران ورودی برای تماشای مسابقات فوتبال جام جهانی ۲۰۲۲ تشکیل می شود.
این جلسه با حضور رییس هیات مدیره و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم، رییس اداره کل سوختگیری هواپیمایی کشور، معاون طرح و توسعه شرکت پخش فرآوردههای نفتی ایران، رییس شرکت پخش فرآوردههای نفتی قشم، نماینده سازمان برنامهوبودجه و مدیرعامل فرودگاه بینالمللی قشم برگزار شد.
به گزارش ایرنا، جزیره زیبای قشم مشرف به تنگه هرمز و مجرای ورودی به خلیج فارس و دریای عمان است.
این جزیره که بزرگترین جزیره خلیج فارس است، به دلیل مجاورت با اقیانوس هند، وجود منابع نفت و گاز و واحدهای پتروشیمی و پالایشگاهی و تجهیزات فراساحلی و برخورداری از تسهیلات بندری برای کشتیهای بزرگ (در رده پاناماکس) یکی از استراتژیکترین جزایر ایران و خلیج فارس است که به دلیل خدمات سوخترسانی به کشتیهای عبوری از آبراهه بینالمللی و پارکهای انرژی و زیست – فناوری آن شهرتی جهانی دارد.
از سوی دیگر، ویژگیهای طبیعی و تاریخی این جزیره، باعث شده قشم به یکی از مقاصد گردشگری اصلی در ایران تبدیل شود.
منطقه آزاد تجاری – صنعتی قشم، حدود ۳۰۰ کیلومتر مربع از این جزیره را شامل میشود.
این منطقه به دلیل قرارگیری در نقطهای کلیدی از کریدور ترانزیتی شمال – جنوب، دسترسی به کریدور پروازهای بینالمللی شرق – غرب و تسهیلات بندری آن، که به نوعی مکمل بندر شهید رجایی است، نقش پررنگی در تجارت و بازرگانی جهانی دارد.
اهداف و محورهای اصلی فعالیتهای این منطقه آزاد تجاری – صنعتی شامل توسعه و گسترش صنعت ترانزیت و حمل و نقل، گسترش تجارت و خدمات تجاری، صنایع انرژیبر، صنایع بیوتکنولوژیک و منابع دریایی، صنایع گردشگری، شیلات و صید صنعتی، خدمات پشتیبان نفت و پارکهای انرژی است.
شهرستان قشم شامل جزیرههای قشم، هنگام و لارک با حدود ۱۵۰ هزار نفر جمعیت از تنگه هرمز به موازات ساحل استان هرمزگان به طول ۱۵۰ و عرض میانگین ۱۱ کیلومتر در میان آبهای خلیج فارس گسترده شده است.
نظر شما